Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Adrian - opinia (1) Polecam Panią Kasię, super przygotowanie i atmosfera:) Zdane za pierwszym Adrian Ada M - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, elastyczne podejście do kursantów, miły... Ada M Jakub Skiba - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię. Zajęcia przeprowadzone w przystępny, jasny i... Jakub Skiba
Małgorzata R - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności Pana instruktora... Małgorzata R Urszula - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, naprawdę miła i przyjazna atmosfera,... Urszula Alicja - opinia (1) Bardzo polecam instruktora Janusza Piotrowskiego, cierpliwy człowiek który... Alicja Oliwia - opinia (1) Polecam, udało się zdać za pierwszym razem ;) Oliwia Łukasz M - opinia (1) Pan Wojciech Szyszkowski przygotował mnie dzień przed egzaminem, przez 2... Łukasz M Zosia - opinia (1) Polecam Akademie Prawa Jazdy. Bardzo profesjonalna z uprzejmym podejściem do... Zosia Ada - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności Pana instruktora... Ada Vladyslav Kuzmenko - opinia (1) Dzień dobry. Ukończyłem kurs prawa jazdy kategorii B( przyśpieszony) i jestem... Vladyslav Kuzmenko Monika J - opinia (1) Szczerze polecam Akademie Prawa Jazdy. Według mnie szkolenie teoretyczne i... Monika J Aga - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy oraz instruktora Michała Cieplińskiego.... Aga Natalia - opinia (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy, w szczególności Pana instruktora... Natalia pawełek - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, oraz Pana Instruktora - Artur Sulski... pawełek Kasandra - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, oraz Pana Instruktora Wojciecha... Kasandra Natalia - opinia (1) Polecam wszystkim Akademie Prawa Jazdy. Szczególne podziękowania dla Pana... Natalia Katarzyna - opinia (1) Pełny profesjonalizm w podejściu do nauczania ze strony Pana Wojciecha... Katarzyna Sara ;) - opinia (1) Genialna szkoła! Kontakt jak i usługi na najwyższym poziomie ! Instruktor Pan... Sara ;) majki - opinia (1) Pan Michał nauczył jazdy nawet taka łajze jak ja więc jedyne co mogę... majki