Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Janek - opinia (1) Mega fajna szkoła nauki jazdy, polecam serdecznie najlepszego instruktora... Janek Adrian - opinia (1) Bardzo polecam Michała Cieplińskiego super podejście przesympatyczny... Adrian Aleksander - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię, jazdy z Januszem Piotrkowskim przebiegały w... Aleksander
Zosia - opinia (1) bardzo polecam każdemu!! super podejście do kursanta zarówno na teorii jak i... Zosia Sebastian - opinia (1) Polecam Akademię. Wykłady i zajęcia praktyczne na najwyższym poziomie.... Sebastian Dominik Kaczmarski - opinia (1) Ukończyłem kurs w tej szkole, a egzamin zdałem za pierwszym podejściem. Część... Dominik Kaczmarski Marta Zołotar - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy. Miałam przyjemność przygotowywać się do... Marta Zołotar Wojciech Kruzycki - opinia (1) Michał Cieplinski nauczycieli i kierowca nie od poniedziałku do piątku lecz... Wojciech Kruzycki Janosz Zieliński - opinia (1) Naprawdę świetna kadra, wykładowcy zawsze pomocni, chętnie odpowiedzą na... Janosz Zieliński Adrian - opinia (1) Polecam Panią Kasię, super przygotowanie i atmosfera:) Zdane za pierwszym Adrian Ada M - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, elastyczne podejście do kursantów, miły... Ada M Jakub Skiba - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię. Zajęcia przeprowadzone w przystępny, jasny i... Jakub Skiba Małgorzata R - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności Pana instruktora... Małgorzata R Urszula - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, naprawdę miła i przyjazna atmosfera,... Urszula Alicja - opinia (1) Bardzo polecam instruktora Janusza Piotrowskiego, cierpliwy człowiek który... Alicja Oliwia - opinia (1) Polecam, udało się zdać za pierwszym razem ;) Oliwia Łukasz M - opinia (1) Pan Wojciech Szyszkowski przygotował mnie dzień przed egzaminem, przez 2... Łukasz M Zosia - opinia (1) Polecam Akademie Prawa Jazdy. Bardzo profesjonalna z uprzejmym podejściem do... Zosia Ada - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności Pana instruktora... Ada Vladyslav Kuzmenko - opinia (1) Dzień dobry. Ukończyłem kurs prawa jazdy kategorii B( przyśpieszony) i jestem... Vladyslav Kuzmenko