Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Monika J - opinia (1) Szczerze polecam Akademie Prawa Jazdy. Według mnie szkolenie teoretyczne i... Monika J Aga - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy oraz instruktora Michała Cieplińskiego.... Aga Natalia - opinia (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy, w szczególności Pana instruktora... Natalia
pawełek - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, oraz Pana Instruktora - Artur Sulski... pawełek Kasandra - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, oraz Pana Instruktora Wojciecha... Kasandra Natalia - opinia (1) Polecam wszystkim Akademie Prawa Jazdy. Szczególne podziękowania dla Pana... Natalia Katarzyna - opinia (1) Pełny profesjonalizm w podejściu do nauczania ze strony Pana Wojciecha... Katarzyna Sara ;) - opinia (1) Genialna szkoła! Kontakt jak i usługi na najwyższym poziomie ! Instruktor Pan... Sara ;) majki - opinia (1) Pan Michał nauczył jazdy nawet taka łajze jak ja więc jedyne co mogę... majki Mateusz - opinia (1) Bardzo polecam instruktora Janusza Piotrowskiego. Wszystkie trasy... Mateusz Vika Miotke - opinia (1) Bardzo polecam! super instruktorzy, fajnie prowadzone zajęcia, wynik... Vika Miotke Szymon - opinia (1) Polecam. Wszystko zdałem za pierwszym razem. Szymon Jakub - opinia (1) Polecam z całego serca szkółkę jak i instruktora Pana Janusza Piotrowskiego,... Jakub Oscar - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, a szczególnie instruktora Krzysztofa... Oscar Paulina - opinia (1) Chciałabym bardzo polecić Pana Janusza Piotrowskiego. Świetnie przygotował... Paulina Maciej - opinia (1) Bardzo polecam, organizacja super, instruktorzy bardzo mili z dużą wiedząc... Maciej Jakub - opinia (1) Dziękuję bardzo Panu Michałowi Cieplinskiemu krutko ale intensywnie Jakub Oskar K. - opinia (1) Super kurs. Wszystko dobrze wytłumaczone i jazdy również przyjemne. Oskar K. Maciej - opinia (1) Chciałbym serdecznie podziękować oraz polecić instruktora Pana Janusza... Maciej Marzena - opinia (1) Pan Krzysztof Grądalski najlepszy instruktor w każdym calu,nauczył mnie kilka... Marzena