Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Sebastian - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta. Instruktor był tak dobry, że każda... Sebastian Marek - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę. Świetni wykładowcy i świetny instruktor Pan Patryk.... Marek Anna - opinia (1) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy- w szczególności Pana Instruktora... Anna
Dorota N. - opinia (1) Jako posiadaczka upragnionego prawka polecam wszystkim serdecznie kurs w... Dorota N. Weronika Niewrzawa - opinia (1) Bardzo polecam Akademię prawa jazdy. W szczególności podziękowania dla mojego... Weronika Niewrzawa Joanna - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam jazdy z z instruktorem Panem Januszem... Joanna Dominik - opinia (1) Polecam bardzo serdecznie wszystko zdane za 1 razem Dominik Amelia - opinia (1) Instruktor Włodzimierz Maćko idealnie przygotował mnie do egzaminu. Na każde... Amelia Julia - opinia (1) Polecam Akademie Prawa Jazdy oraz instruktora Janusza Piotrowskiego. To... Julia Alicja - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam Akademię Prawa Jazdy! Na szczególne wyróżnienie... Alicja Nikola - opinia (1) Chciałabym bardzo podziękować Panu Arturowi Sulskiemu, za super... Nikola Ania - opinia (1) Bardzo polecam pana instruktora Janusza Piotrowskiego. Lekcje przebiegały w... Ania Amelia - opinia (1) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy- teoria wytłumaczona dokładnie i... Amelia Osoba Anonimowa - opinia (1) Serdecznie polecam. Na zajęciach teoretycznych wszystko zostało dokładnie i... Osoba Anonimowa Agata - opinia (1) Nauka jazdy w tym miejscu była świetnym wyborem i polecam każdemu, kto bierze... Agata Kacper - opinia (1) Polecam wszystkim nauke jazdy w tym miejscu. Jazdy z Panem Januszem... Kacper Zuza - opinia (1) Chciałabym polecić z całego serca wybór Akademii Prawa Jazdy. Egzamin zdałam... Zuza Justyna - opinia (1) Polecam w 100%. Kurs robiłam w innej szkole. Jakość nauki i jazd z Panem... Justyna Tymon - opinia (1) zdane za 1, dzięki super instruktorce pani Kasi :) Tymon Zosia - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy, miła, spokojna atmosfera,... Zosia