Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Alicja - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam Akademię Prawa Jazdy! Na szczególne wyróżnienie... Alicja Nikola - opinia (1) Chciałabym bardzo podziękować Panu Arturowi Sulskiemu, za super... Nikola Ania - opinia (1) Bardzo polecam pana instruktora Janusza Piotrowskiego. Lekcje przebiegały w... Ania
Amelia - opinia (1) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy- teoria wytłumaczona dokładnie i... Amelia Osoba Anonimowa - opinia (1) Serdecznie polecam. Na zajęciach teoretycznych wszystko zostało dokładnie i... Osoba Anonimowa Agata - opinia (1) Nauka jazdy w tym miejscu była świetnym wyborem i polecam każdemu, kto bierze... Agata Kacper - opinia (1) Polecam wszystkim nauke jazdy w tym miejscu. Jazdy z Panem Januszem... Kacper Zuza - opinia (1) Chciałabym polecić z całego serca wybór Akademii Prawa Jazdy. Egzamin zdałam... Zuza Justyna - opinia (1) Polecam w 100%. Kurs robiłam w innej szkole. Jakość nauki i jazd z Panem... Justyna Tymon - opinia (1) zdane za 1, dzięki super instruktorce pani Kasi :) Tymon Zosia - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy, miła, spokojna atmosfera,... Zosia Oleksandr - opinia (1) Gorąco polecam APJ i Pana instruktora Włodzimierza Maćko. Szkolenie odbyło... Oleksandr Sylwia - opinia (1) Paweł Krupa, najlepszy instruktor! Polecam z całego serduszka. Egzamin zdany... Sylwia JJD - opinia (1) Bardzo ale to bardzo polecam kurs prawa jazdy w Akademii. Panie w biurze... JJD Dominik - opinia (1) Miałem przyjemność jeździć z Panem Grzegorzem i zostałem świetnie... Dominik JANEK - opinia (1) bardzo serdecznie polecam instruktora łukasza oleksiaka najlepszy z... JANEK Dominika - opinia (1) Bardzo polecam Akademię prawa jazdy. Indywidualne podejście do kursanta,... Dominika Marlena - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię, a w szczególności instruktora Pana Jacka... Marlena Julian - opinia (1) Bardzo polecam p. Krzysztofa Grądalskiego. Po powtórzeniu sobie przed... Julian Paweł - opinia (1) A dzień dobry . Kursantom, którzy ukończyli kurs poza Akademią Prawa Jazdy i... Paweł