Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Julia - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy. Wykłady bardzo zrozumiale prowadzone.... Julia Ania - opinia (1) Serdecznie polecam Pana Janusza! Przyszłam na 10 h jazd po roku od... Ania Karolina - opinia (1) Chciałabym bardzo podziękować Kasi za bardzo miłą atmosferę podczas jazdy i... Karolina
Kasia - opinia (1) Zmiana szkółki to najlepsze co mogłam zrobić Natrafiłam na najlepszego... Kasia Nikola - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam Akademie Prawa Jazdy. Moim instruktorem był... Nikola Roksana - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy. Jazdy z Panem Wojciechem... Roksana Hubert - opinia (1) Pełen profesjonalizm, świetny instruktor - Krzysztof Grądalski, który... Hubert Ola - opinia (1) Trafiłam do Pana Michała po kursie w zbyszku i powiem jedno nie mogłam trafić... Ola Mariia - opinia (1) Polecam Akademię prawa jazdy.Mila atmosfera.Jestem bardzo zadowolona.... Mariia Angelika - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Akademię Prawa Jazdy. Po 8 latach przerwy... Angelika Paula - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy. Moim instruktorem był Janusz... Paula Jakub - opinia (1) Jeździłem z panem Januszem Piotrowskim i jestem bardzo zadowolony. Na jazdach... Jakub Ala - opinia (1) Trafiłam na pana Dariusza Chabrowskiego szukając opinii w internecie, muszę... Ala Julianna - opinia (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy i instruktora - Pana Wojciecha Szyszkowskiego.... Julianna Jakub - opinia (1) Zdecydowanie najlepsza szkoła w Gdyni, jeśli chodzi o atmosferę i poziom... Jakub Veronika - opinia (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy każdemu! Bardzo wdzięczna jestem Panu Wojciechu... Veronika Tomek - opinia (1) Bardzo rzetelne przygotowanie do egzaminów państwowych, instruktorzy bardzo... Tomek Joanna - opinia (1) Polecam tę szkołe i instruktorke Pania Kasię oraz Grzegorza. Zdane za drugim... Joanna Ania M - opinia (1) Polecam, Pan Włodzimierz Maćko bardzo profesjonalny i sympatyczny instruktor.... Ania M Maciej Najlepszy Kursant Jakiego Można Sobie Wymarzyć - opinia (1) Swoje wrażenia opiszę w trzech etapach : 1. Zapisy - bez problemów i szybko.... Maciej Najlepszy Kursant Jakiego