Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Dawid S - opinia (1) Pan Janusz Piotrkowski wskazał mi drogę do dobrej jazdy zdane za 1 razem.... Dawid S Marta - opinia (1) Serdecznie polecam Akadamię Prawa Jazdy - życzę wszystkim nam, aby usługi w... Marta Jakub - opinia (1) Świetna szkoła nauki jazdy. Polecam Pana Janusza Piotrowskiego jako... Jakub
Paulina Machlik - opinia (1) Serdecznie polecam każdemu kto ma przed sobą kursy prawa jazdy. Obsługa w... Paulina Machlik Kama - opinia (1) Bardzo Polecam ! Szczególnie zajęcia z Panem Michałem Cieplińskim - to super... Kama NSB - opinia (1) bardzo dobra szkoła, dobra organizacja, miałam super instruktora, dzięki... NSB Agata P. C. - opinia (1) Akademia Prawa Jazdy to zespół ludzi odznaczających się ogromnym... Agata P. C. Mikołaj Miczko - opinia (1) Świetna szkoła jazdy, bardzo dobrzy instruktorzy i przemiłe biuro Mikołaj Miczko Ania - opinia (1) Moim instruktorem był Janusz Piotrowski. Przygotował mnie do zdania praktyki... Ania Maciej - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem, od początku rozpoczęcia kursu do samego końca... Maciej SR - opinia (1) Serdecznie polecam calą szkołę, a w szczególności instruktora Pana Michała... SR Ola K. - opinia (1) Szybki i bezproblemowy kontakt z biurem, możliwość przerobienia teorii w... Ola K. Majkel Jarosz - opinia (1) Moja przygoda z Akademią Prawa Jazdy zaczęła się nie fajnie , gdyż zostałem... Majkel Jarosz Anna - opinia (1) Kurs na kategorię B z Akademią Prawa Jazdy to była czysta przyjemność!... Anna Natalia - opinia (1) serdecznie polecam! Instruktor Dariusz Chabrowski idealnie przygotował mnie... Natalia Jakub - opinia (1) Bardzo gorąco i serdecznie polecam naukę w akademii, a w szczególności Pana... Jakub Magda - opinia (1) Serdecznie polecam każdemu kto ma przed sobą kurs i egzamin :) Obsługa w... Magda Hania - opinia (1) Kurs teoretyczny przebiegł satysfakcjonująco, szczególnie zajęcia z... Hania Madzia - opinia (1) krzysztof chejmanowski najlepszy instruktor. zróbcie wszystko żeby na niego... Madzia Adrian N. - opinia (1) Dziękuję bardzo Panu Krzysztofowi Grądalskiemu za świetne przygotowanie do... Adrian N.