Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Dawid - opinia (1) Niesamowite doświadczenie nauki jazdy. Instruktor Janusz Piotrowski jest... Dawid Olga - opinia (1) Bardzo dobra szkoła. Szczególnie polecam instruktora Michała Cieplińskiego.... Olga Kacper - opinia (1) Instruktor Michal Czeplinski najlepszy w swoim fachu Świetne przygotowanie do... Kacper
Agnieszka Ferlin - opinia (1) Zapisałam się do tej szkoły z polecenia znajomych którzy byli w tej szkole i... Agnieszka Ferlin Patryk - opinia (1) Serdecznie polecam Pana Wojciecha Szyszkowskiego. Znakomite podejscie do... Patryk Ela - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, szczególne podziękowania dla Pana Krzysztofa, zawsze... Ela Patryk M - opinia (1) Kurs został przeprowadzony profesjonalnie pod każdym kątem. Instruktorzy są... Patryk M Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy i instruktora Krzysztofa... Natalia Julka - opinia (1) Z całego serca polecam instruktor Panią Kasię, od samego początku do samego... Julka Justyna - opinia (1) Serdecznie polecam APJ i instruktora Włodzimierza Maćko. Jazdy były... Justyna Jagoda - opinia (1) Polecam szkółkę Akademia Prawa Jazdy oraz Pana Wojciecha Szyszkowskiego... Jagoda Joanna - opinia (1) Serdecznie polecam, szczególnie współpracę z Panią Kasią. Po 8 latach... Joanna Lucyna Bagdziun - opinia (1) Polecam tą szkołę oraz instruktora p. Krzysztofa Grądalskiego, gdyż ze... Lucyna Bagdziun Adam T. - opinia (1) Serdecznie polecam jazdy z Panem Wojciechem Szyszkowskim! Doskonałe... Adam T. Olimpia - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię, w szczególności Pana Wojciecha Szyszkowskiego.... Olimpia Tomasz Łapko - opinia (1) Bez problemu mogę polecić te szkółkę, profesjonalne ale i serdeczne podejście... Tomasz Łapko Beata - opinia (1) Polecam instruktora Pana Wojciecha Szyszkowskiego. Genialny instruktor,... Beata Agata R. - opinia (1) Polecam instruktora Pana Wojciecha Szyszkowskiego. Instruktor z bardzo dobrym... Agata R. Dawid - opinia (1) Najlepsza szkółka , najlepszy instruktor Michał Ciepliński. Byłem po kursie... Dawid Nikodem Bucior - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę każdemu polecić tę szkółkę oraz jazdy z Panem... Nikodem Bucior