Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Tomasz - opinia (1) Polecam szkółkę akademia prawa jazdy a także instruktora Pana Janusza... Tomasz Zuzanna - opinia (1) Serdecznie Dziękuję Panu Michałowi Cieplińskiemu! Dzięki jego nauce egzamin... Zuzanna Zuzia Kościelecka - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę Akademia Prawa Jazdy, w szczególności Pana Janusza... Zuzia Kościelecka
Zuza - opinia (1) Jestem zachwycona , nauka w tej szkole to sama przyjemność , gorąco polecam... Zuza Zuza - opinia (1) poszło łatwo i sprawnie. dzięki wysiłkowi włożonemu przez p. Leszka Chudego i... Zuza Michał Jankowski - opinia (1) Do tej szkoły trafiłem z polecenia znajomych którzy robili tu kurs prawa... Michał Jankowski Monika - opinia (1) Akademia Prawa Jazdy, to najlepszy wybór. Uczyłam się wcześniej w innej... Monika Wiktoria - opinia (1) Z całego serca i całkowicie odpowiedzialnie mogę polecić jako instruktorkę... Wiktoria Nikola - opinia (1) Z całego serducha mogę polecić jako instruktora pana Janusza Piotrowskiego... Nikola Amanda - opinia (1) bardzo profesjonalna szkółka,super podejście do kursantów na najwyższym... Amanda Dominika - opinia (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy. Instruktor p. Marek Kłos, który ma bardzo... Dominika Michał - opinia (1) Bardzo dobra szkółka i instruktorzy Michał Cezary Bieszk - opinia (1) Zdałem za pierwszym razem egzamin z prawa jazdy testy i jazdę, dlatego bardzo... Cezary Bieszk Karolina - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście, bardzo profesjonalne podejście.... Karolina Aleksandra Brzeziewicz - opinia (1) Najlepsza szkoła Jazdy w Gdyni ️ najlepszy instruktor Michal Ciepliński,... Aleksandra Brzeziewicz Karolina Skalska - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora Pana Jacka Olszewskiego! Cały kurs sprawnie... Karolina Skalska vwoytass - opinia (1) Maga szkoła, egzaminy zdane za pierwszym razem. vwoytass Mateusz Rydzkowski - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę Akademia Prawa Jazdy. Jeśli chodzi o instruktora to... Mateusz Rydzkowski Maciek - opinia (1) Polecam gorąco szkołe i instruktora pana Marka Klimczaka. Zostałem bardzo... Maciek Nicola - opinia (1) Bardzo polecam tę szkółkę jazdy, kurs przeprowadzony szybko i bez żadnych... Nicola