Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Nicola - opinia (1) Bardzo polecam tę szkółkę jazdy, kurs przeprowadzony szybko i bez żadnych... Nicola Kc - opinia (1) Jeździłam z Panem Michałem i serdecznie polecam. Wszystko zawsze dobrze... Kc Sarna - opinia (1) Bardzo się cieszę, że wybrałam właśnie Akademię Prawa Jazdy, egzamin zdany za... Sarna
Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy, która prowadzi kursy na najwyższym... Natalia Sabina Szmigielska - opinia (1) Z całego serca polecam Akademię Prawa Jazdy i dziękuje instruktorom Michałowi... Sabina Szmigielska Aleksandra - opinia (1) Polecam! Egzamin teoretyczny i praktyczny zdane za pierwszym razem. Pan... Aleksandra Adrian M - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy. Wysoki poziom kształcenia. BArdzo... Adrian M Alicja - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora Krzysztofa Chejmanowskiego! Świetne... Alicja Marina Górska - opinia (1) Zdany egzamin za pierwszym razem!!!!!! Bardzo Polecam Akademie prawa jazdy,... Marina Górska Eliza - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę Akademia Prawa Jazdy. Zaczynając od profesjonalnej... Eliza Adam - opinia (1) Świetna szkoła, wysoki poziom nauczania. Polecam instruktora Marka Kłosa... Adam Alan B - opinia (1) Polecam z całego serca instruktora Wojciecha Szyszkowskiego. Nie tylko... Alan B Dominik Karpiński - opinia (1) Bardzo polecam jazdy z Panem Wojciechem Szyszkowskim, wykazał się dużą... Dominik Karpiński Wiktor - opinia (1) Jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze z Panem Januszem, bardzo polecam... Wiktor Ania - opinia (1) Bardzo polecam szkołę, oraz instruktora Andrzeja Elmrycha. Pan Andrzej jest... Ania Mariola Cyra - opinia (1) Jeśli jazdy - tylko z panem Markiem Kłosem! Rzeczowy, kompetentny, bardzo... Mariola Cyra Liwia - opinia (1) Polecam Pana Michała z Akademii Prawa jazdy, bardzo przesympatyczny,... Liwia Rafał Szczawiński - opinia (1) Polecam gorąco Adkademię, a przede wszystkim rewelacyjnego instruktora Marka... Rafał Szczawiński Krzysztof - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam Pana Michała Cieplińskiego. Świetnie spędzony czas... Krzysztof Magda S. - opinia (1) Z całego serca polecam kurs w Akademii. Skorzystałam z elerningu, dzięki... Magda S.