Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Veronika - opinia (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy każdemu! Bardzo wdzięczna jestem Panu Wojciechu... Veronika Tomek - opinia (1) Bardzo rzetelne przygotowanie do egzaminów państwowych, instruktorzy bardzo... Tomek Joanna - opinia (1) Polecam tę szkołe i instruktorke Pania Kasię oraz Grzegorza. Zdane za drugim... Joanna
Ania M - opinia (1) Polecam, Pan Włodzimierz Maćko bardzo profesjonalny i sympatyczny instruktor.... Ania M Maciej Najlepszy Kursant Jakiego Można Sobie Wymarzyć - opinia (1) Swoje wrażenia opiszę w trzech etapach : 1. Zapisy - bez problemów i szybko.... Maciej Najlepszy Kursant Jakiego Marta - opinia (1) Serdecznie polecam kurs na prawo jazdy w Akademii Prawa Jazdy. Wykłady były... Marta Natalia - opinia (1) z radością mogę polecić szkółkę Akademia Prawa Jazdy. Pani Kasia, cudowna... Natalia Natalia - opinia (1) Do tej szkoły zapisałam się na podstawie rekomendacji moich znajomych,... Natalia Asia - opinia (1) Do Akademii trafiłam na podstawie bardzo dobrych opini w internecie, i te się... Asia Przemek - opinia (1) Czuję się zobowiązany zarekomendować usługi Akademii Prawa Jazdy, ale przede... Przemek Gabi - opinia (1) Z całym sercem polecam Akademię Prawa Jazdy! Cieszę się że tutaj trafiłam... Gabi Kacper - opinia (1) Polecam szkołę jazdy, jak i Instruktora Michała Cieplińskiego- nauczył mnie... Kacper Adrian K - opinia (1) Prawo jazdy kategorii B, po ukończeniu kursu w innej szkole z którego byłem... Adrian K Nikodem - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam każdemu kto chce nauczyć się jeździć, bardzo... Nikodem Konstanty - opinia (1) Nie wierzyłem, że egzaminy na prawo jazdy da się zdać za pierwszym razem. Ale... Konstanty Kacper - opinia (1) Polecam szkółkę, pan Janusz Piotrowski wiele mnie nauczył i zdałem bezbłędnie... Kacper Justyna - opinia (1) Polecam! Miałam jazdy z panem Wojciechem Szyszkowskim i jestem bardzo... Justyna Magda - opinia (1) Bardzo polecam szkołę, a szczególnie Pana Włodzimierza Maćko, z którym jazda... Magda Basia - opinia (1) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy. Polecam jazdy u Pani Katarzyny... Basia Doktor Ł. - opinia (1) Wszystko świetnie zorganizowane, instruktor surowy, acz skuteczny. Egzamin... Doktor Ł.