Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Wiktoria D - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, a zwłaszcza instruktora Pana Krzysztofa... Wiktoria D Mikołaj - opinia (1) Egzamin praktyczny oraz teoretyczny zdany za pierwszym podejściem Gorąco... Mikołaj Ula - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności instruktora... Ula
Paweł K - opinia (1) Szkołę wybrałem z polecenia mojej bratowej i muszę powiedzieć, że nie żałuję.... Paweł K Maksymilian J. - opinia (1) Serdecznie polecam Pana Michała Cieplinskiego, niesamowity instruktor,... Maksymilian J. Adrian - opinia (1) Bardzo polecam Pana Michała Cieplińskiego. Bardzo dobry instruktor z... Adrian Kamil siewert - opinia (1) Z całego serca polecam tą kto szkoła. Egzamin zdany za pierwszym razem. Czas... Kamil siewert Kasper - opinia (1) Bardzo Polecam Akademie prawa jazdy, a w szczególności instruktora Janusza... Kasper Paweł - opinia (1) Polecam instruktora Michała Cieplińskiego, jak i całą Akademię, teoria i... Paweł Paweł Bronka - opinia (1) Michal Cieplinski jest najlepszym instruktorem Paweł Bronka Natalia - opinia (1) Gorąco polecam ! Pan Krzysztof Chejmanowski najlepszy instruktor jakiego... Natalia Piotr L. - opinia (1) Bardzo polecam Pana Michała Cieplińskiego. Profesjonalny, świetnie... Piotr L. Weronika - opinia (1) Serdecznie polecam tą szkółkę, szczególnie instruktorke Katarzyny Gańczak to... Weronika Arkadiusz Reich - opinia (1) Zdałem egzamin za pierwszym razem!!!!!! Bardzo polecam tą szkołę oraz p.... Arkadiusz Reich michal - opinia (1) Polecam instruktora Michała Cieplińskiego. Egzamin zdany. Wcześniej robiłem... michal Daniel - opinia (1) Dzisiaj zdalem egzamin za pierwszym razem... wszystko dzieki jazd w Akademii,... Daniel Filip - opinia (1) Profesjonalizm, cierpliwość, komunikatywność i niezwykła skuteczność. Są być... Filip Pola - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, w szczególności Pana Janusza... Pola Marcin - opinia (1) Polecam wszystkim Szkołę Akademia Prawa Jazdy. Miałem przyjemność jeździć z... Marcin Daria Chylińska - opinia (1) Świetna szkółka, z całego serca polecam Panią Katarzynę Roman-Gańczak,... Daria Chylińska