Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Alicja E. - opinia (1) Serdecznie polecam pana Michała Mankiewicza, który uczył mnie od podstaw.... Alicja E. Artur - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię, a w szczególności instruktora Janusza... Artur Filip - opinia (1) Inteligentni i ludzcy instruktorzy, jazdy to była czysta przyjemność. Filip
Sophie Donaldson - opinia (1) Święta, profesjonalna szkolka jazdy. znajduje sie w gdyni - idelnie, kiedy... Sophie Donaldson Mateusz Kolera - opinia (1) Serdeczne podziękowania dla Pani Kasi za przygotowanie do egzaminu! Mateusz Kolera Michał - opinia (1) Bardzo dziękuję Akademii prawa jazdy. Polecam Pana Marka Klimczaka, bardzo... Michał Amelia - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora Wojciecha Szyszkowskiego. Jazdy przebiegały w... Amelia Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam, Pan Wojciech Szyszkowski to bardzo miły, profesjonalny i... Natalia Klaudia Wasilewska - opinia (1) serdecznie polecam instruktora pana Wojciecha Szyszkowskiego!! Najlepszy... Klaudia Wasilewska Kacper - opinia (1) Polecam Pana Włodzimierza Maćko. Bardzo sympatyczny, spokojny i dobrze... Kacper Maciek - opinia (1) Moja przygoda ze zdawaniem egzaminu na prawo jazdy trwała trochę za długo.... Maciek JM - opinia (1) Polecam bardzo mocno. Piszę to z perspektywy osoby, która dwa razy wcześniej... JM Marcin Ł. - opinia (1) Na wstępie chciałbym podziękować całej szkole APJ za profesjonalne podejście... Marcin Ł. Janusz - opinia (1) Pozdrawiam i polecam Pana Krzysztofa Grądalskiego. Dzięki jego... Janusz Michał - opinia (1) Kurs przebiegł sprawnie, jazdy z Panem Krzysztofem Chejmanowskim były... Michał Michał - opinia (1) Kurs przebiegł sprawnie, jazdy z Panem Krzysztofem Chejmanowskim były... Michał Tomasz - opinia (1) Polecam szkółkę akademia prawa jazdy a także instruktora Pana Janusza... Tomasz Zuzanna - opinia (1) Serdecznie Dziękuję Panu Michałowi Cieplińskiemu! Dzięki jego nauce egzamin... Zuzanna Zuzia Kościelecka - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę Akademia Prawa Jazdy, w szczególności Pana Janusza... Zuzia Kościelecka Zuza - opinia (1) Jestem zachwycona , nauka w tej szkole to sama przyjemność , gorąco polecam... Zuza