Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Daria Rosłoniec - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy w Gdyni - najlepsza szkoła jazdy, jaka... Daria Rosłoniec Patrycja - opinia (1) Z całego serca polecam Akademię i Panią Kasię. Cudowna instruktorka, a jazdy... Patrycja Marianna - opinia (1) Jako, że egzamin zdany za 1 razem nie pozostaje nic innego, jak pochwalić... Marianna
Łukasz Wachowiak - opinia (1) Akademia Prawa Jazdy to najlepsza szkoła jazdy dla wszystkich. W... Łukasz Wachowiak Mikołaj - opinia (1) Bardzo dobra szkoła jazdy . Pan Michał Mankiewicz to świetny instruktor .... Mikołaj Remik - opinia (1) Świetny kurs, wspaniały instruktor. Bardzo spokojny, tolerancyjny, a przede... Remik Katsiaryna Kiryanava - opinia (1) Mniejsza ocena niż 5 nawet nie może być. Pan Marek Klos miał ze mną trochę... Katsiaryna Kiryanava Asia - opinia (1) Serdecznie polecam jazdy z Panem Włodkiem! Właśnie jestem po zdanym egzaminie... Asia Krystian - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam naukę w akademi, świetna obsługa, mile spędzony... Krystian Sylwia - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy. Swietna atmosfera podczas kursu, solidne... Sylwia Patrycja - opinia (1) Serdecznie polecam, bardzo miła i przyjazna atmosfera. Spędziłam z moją... Patrycja Agnieszka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu w tej szkole. Miła i przyjazna atmosfera,... Agnieszka Zoltan - opinia (1) Bardzo polecam akademie szybkie bezproblemowe zapisanie na zajecia... Zoltan Sandra - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam szkołę. Ciekawe zajęcia teoretyczne i przydatne... Sandra Basia - opinia (1) Najlepsza szkoła, a instruktor Pan Marek Klimczak cudowny. Ledwo co zdałam... Basia AT - opinia (1) Chciałabym z całego serca podziękować mojemu Instruktorowi Markowi Kłosowi.... AT Wiki - opinia (1) Gorąco polecam tę szkołe jazdy a w szczególnosci najlepszego instruktora w... Wiki Oskar R. - opinia (1) Polecam szkółkę i instruktora pana Michała Cieplińskiego, dzięki niemu... Oskar R. K.Gemba - opinia (1) Polecam bardzo tą szkołę. Udało mi się zdać za pierwszym razem. Miałem... K.Gemba Natalia - opinia (1) Polecam. Lepiej trafić nie mogłam. Niesamowity instruktor Pan Leszek Chudy... Natalia