Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Patryk - opinia (1) Z całego serca polecam Akademie Prawa Jazdy. Dzięki Panu Kszysztofowi... Patryk A.Dias - opinia (1) Bardzo polecam. Do egzaminu na prawo jazdy kategorii B przygotowywał mnie... A.Dias Krzysztof - opinia (1) Serdecznie polecam tę szkołę oraz instruktora Michała Cieplińskiego, z którym... Krzysztof
Lidia - opinia (1) Polecam szkołę bardzo serdecznie. Instruktor Janusz Piotrowski, z którym... Lidia Julia - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce. Miałam przyjemność uczyć się... Julia Zuzanna - opinia (1) Z całego serca polecam szkołę i instruktora Pana G. Formellę lepszego... Zuzanna Julia - opinia (1) Z całego serducha mogę polecić tą szkółkę. Wykłady podczas kursu weekendowego... Julia Kacper - opinia (1) Serdecznie polecam. Bardzo fajna szkola, moim zdaniem najlepsza w Gdyni.... Kacper Marta - opinia (1) Bardzo polecam tę szkółkę. Dzięki instruktorowi, Panu Michałowi Cieplińskiemu... Marta Natalka - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem! Wysoki poziom nauczania dzięki , któremu... Natalka Uczestnik - opinia (1) Teoria to pryszcz. Prawdziwa zabawa zaczyna sie na praktyce. Uczylem sie... Uczestnik Kornelia - opinia (1) Serdecznie polecam szkółkę ,,Akademia dobrej jazdy,,. Miałam przyjemność... Kornelia Marta - opinia (1) Z całego serca polecam szkołę i instruktora - pana Michała Cieplińskiego! To... Marta Krzysztof R - opinia (1) Po kilku latach przerwy uznałem, że czas powrócić do kursu prawa jazdy i tym... Krzysztof R Patrycja - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę! Wszystko odbyło się sprawnie i bezproblemowo, a... Patrycja Artur - opinia (1) Cały kurs prowadzony był na wysokim poziomie, zarówno część teoretyczna, jak... Artur Jaśmina - opinia (1) Wszystkie moje egzaminy zdane za pierwszym razem są zasługą instruktora Pana... Jaśmina Aga - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem ! Polecam instruktora Pana Janusza... Aga Eliza - opinia (1) Szkołę wybrałam na podstawie opinii, również tych tutaj, na Trójmieście.... Eliza Angelika - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Akademie Jazdy. Miałam przyjemność uczyć się... Angelika