Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Helena - opinia (1) Gorąco polecam Akademię Prawa Jazdy! Do szkoły trafiłam z polecenia... Helena Marcelina - opinia (1) Szczerze z całego serca polecam pana instruktora Krzysztofa Chejmanowskiego.... Marcelina Kacper - opinia (1) Jedyna szkoła jazdy godna polecenia, pełen profesjonalizm, zarówno podczas... Kacper
Małgorzata - opinia (1) Najlepsza szkoła, którą będę każdemu polecać. Teoria jak i praktyka... Małgorzata Klaudia M - opinia (1) Polecam wszystkim, najlepsza szkółka jazdy! Miałam problemy ze zdaniem prawa... Klaudia M Maria - opinia (1) Polecam instruktora Krzysztofa Chejmanowskiego! Po 40 godzinach jazdy zdałam... Maria Cygan - opinia (1) Świetna szkoła, profesjonalne biuro i bardzo dobrzy instruktorzy:)... Cygan Janusz - opinia (1) Egzamin praktyczny zdałem za pierwszym razem dzięki skutecznemu szkoleniu... Janusz Katarzyna - opinia (1) Witajcie przyszli lub obecni kursanci Akademii Prawa Jazdy. Z całym sercem... Katarzyna Małgorzata - opinia (1) Instruktorzy mili, wykłady wiele wnoszące (też wiedzę pozaksiążkową)... Małgorzata Karolina - opinia (1) Super szkółka, szczególnie polecam niezastąpionego pana Marka Kłos, który... Karolina Jakub - opinia (1) Jak najbardziej polecam, po 30 h jazd z panem Michałem Cieplińskim, egzamin... Jakub Dawid B - opinia (1) Kurs poszedł bardzo sprawnie. Instruktor Marek Kłos - najlepszy na jakiego... Dawid B Małgorzata - opinia (1) Szkoła jazdy godna polecenia. Jeździłam z Panem Markiem Kłos co sprawiło że... Małgorzata Aleksandra Ch. - opinia (1) Z całego serca polecam instruktora Pana Janusza Piotrowskiego ! Wykazał się... Aleksandra Ch. Anna - opinia (1) Bardzo polecam- robiłam kurs on-line oraz jazdy z Michałem M.- świetny i... Anna Małgosia Ch. - opinia (1) Wszystkim, którzy szukają dobrego instruktora jazdy, polecam Janusza... Małgosia Ch. Ania - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem, to zasługa instruktora Pana Jacka, którego... Ania Kacper - opinia (1) Miła i sprawna obsługa. Polecam jazdy z Panem Włodzimierzem, który ma... Kacper Ola - opinia (1) Polecam całym sercem instruktora Michała Cieplińskiego, 30 godzin jazd minęło... Ola