Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Kamil - opinia (1) Wspaniała szkółka, praktykę odbyłem z panem Januszem Piotrowskim i bardzo się... Kamil Maria - opinia (1) Długi czas zmagałam się ze zdaniem egzaminu na prawo jazdy. Po dobrych... Maria Zuzanna - opinia (1) Świetni nauczyciele, mają dużo cierpliwości i wiele niezbędnych porad. Jestem... Zuzanna
Martyna - opinia (1) Akademia była moją 4 szkołą jazdy i ostatnią :) Super profesjonalne podejście... Martyna Asia - opinia (1) Polecam serdecznie szkołę jazdy, a w szczególności instruktora Michała... Asia Weronika - opinia (1) Pan Leszek Chudy to przesympatyczny człowiek z poczuciem humoru i ogromną... Weronika Alicja - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę Akademia Prawa Jazdy. Moim instruktorem był Pan Marek,... Alicja Erwin - opinia (1) Bardzo dobry wybór szkoły jazdy jeśli komuś zależy na zdaniu za pierwszym... Erwin M - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, profesjonalne podejście do nauczania. M Justyna - opinia (1) Super szkoła! Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Bardzo polecam. Justyna Marta - opinia (1) Rewelacyjna szkoła jazdy z bardzo profesjonalnym podejściem do kursantów.... Marta Hubert - opinia (1) Polecam gorąco szkołę. Przygotowała mnie do obydwu egzaminów na celującym... Hubert Marcin - opinia (1) Jazdy z instruktorem Januszem Piotrowskim = egzamin zdany za pierwszym razem.... Marcin Veronika - opinia (1) Przyszłam do szkoły prawa jazdy z innej szkoły już po zdanej teorii więc nie... Veronika Marceli Skrzypczak - opinia (1) Polecam szkołę jazdy oraz instruktora Michała Mankiewicza! Teoria i Praktyka... Marceli Skrzypczak Aleksandra - opinia (1) Akademia Prawa Jazdy to najlepszy wybór! Nawet sobie nie wyobrażałam, że caly... Aleksandra Helena - opinia (1) Gorąco polecam Akademię Prawa Jazdy! Do szkoły trafiłam z polecenia... Helena Marcelina - opinia (1) Szczerze z całego serca polecam pana instruktora Krzysztofa Chejmanowskiego.... Marcelina Kacper - opinia (1) Jedyna szkoła jazdy godna polecenia, pełen profesjonalizm, zarówno podczas... Kacper Małgorzata - opinia (1) Najlepsza szkoła, którą będę każdemu polecać. Teoria jak i praktyka... Małgorzata