Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Michal - opinia (1) Bardzo dobra szkoła. Szczerze polecam.. Michal Marta - opinia (1) Bardzo polecam panią Kasię. Miła, cierpliwa ale i wymagająca, pełna profeska... Marta Mikołaj - opinia (1) Polecam szczególnie instruktora Michała, dużo cierpliwości i świetne... Mikołaj
Asia K. - opinia (1) Polecam wszystkim tę szkołę. Wykłady były prowadzone w bardzo obrazowy i... Asia K. Agata - opinia (1) Polecam Pana Michała Cieplińskiego, dzięki niemu udało mi się zdać prawo... Agata Małgosia Gafk - opinia (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy z całego serca :) Panie w biurze pomocne i... Małgosia Gafk Anastasiia Oleinikova - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu w tej szkole! Bardzo podobały mi się... Anastasiia Oleinikova Rozalia - opinia (1) pan michał mankiewicz- instruktor jak marzenie!!!!!!! Pan Michał jest osobą... Rozalia Adrian - opinia (1) Serdecznie polecam, obsługa miła i da się wszystko załatwić od ręki nawet... Adrian nn - opinia (1) Po niemałej przerwie wróciłam do tematu prawa jazdy. Dzięki Panu Darskiemu... nn Kajetan - opinia (1) najlepsza szkola jazdy, polecam szczegolnie Krzysztofa Darskiego, wszystko... Kajetan agata k - opinia (1) Akademia Prawa Jazdy to szkoła dla osób które chcą się naprawdę bardzo dobrze... agata k Patrycja - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam szkółkę jak i samego instruktora Andrzeja... Patrycja Kacper - opinia (1) Super szkoła jeszcze lepszy instruktor pozdrawiam Kacper Kamil - opinia (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy. Pełny profesjonalizm w podejściu do... Kamil Agata - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam na tak przemiłą instruktorkę jaką jest... Agata Monika - opinia (1) Prawo jazdy zaczęłam robić w innej szkółce jednak trafiłam tam na instruktora... Monika L. - opinia (1) Najlepsza szkoła. Koleżanka mi poleciła i nie zawiodłam się. Pan Michał to... L. Julka - opinia (1) Z miłą chęcią chciałabym polecić pana Michała Cieplińskiego z ośrodka... Julka Adrianna - opinia (1) pełen pozytyw!!! Fachowe, indywidualne podejście. Miła atmosfera podczas... Adrianna