Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Wiktoria - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora Michała Cieplińskiego. Jak dobry instruktor to... Wiktoria Marcin - opinia (1) Gorąco polecam. Naprawdę profesjonalna szkoła nauki jazdy. Pan Leszek uczył... Marcin Szymon - opinia (1) Jak najbardziej mogę polecić Akademię Prawa Jazdy zarówno jak i mojego... Szymon
Wiktoria - opinia (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy pod słońcem! Z całego serca polecam. Pani Kasia... Wiktoria Karolina - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy i instruktora p. Tadeusza Wolskiego! Gdy... Karolina Olga - opinia (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy :). Teorie robiłam w formie e-learningu,... Olga Paulina Rompa - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Akademie Prawa Jazdy. Idąc na pierwsze... Paulina Rompa Michał - opinia (1) Bardzo polecam tę szkółkę oraz mojego instruktora Pana Andrzeja Elmrycha,... Michał Anna - opinia (1) Akademia Prawa Jazdy to najlepsza szkoła, a Pan Włodzimierz Maćko to... Anna Piotr Kwiecień - opinia (1) Polecam Akademię prawa jazdy oraz instruktora Michała Cieplińskiego, który... Piotr Kwiecień Jakub K - opinia (1) Michał Ciepliński świetny instruktor. Miła atmosfera na jazdach i świetne... Jakub K Paulina Langa - opinia (1) Pan Michał Ciepliński jest świetnym instruktorem, nauka z nim była całkowicie... Paulina Langa Natalia K - opinia (1) Polecam serdecznie szkołę a w szczególności mojego instruktora Janusza... Natalia K Natalia - opinia (1) Baaaaaardzo polecam! Żałuje, że od początku nie zaczęłam kursu w tej szkole... Natalia Anastasia - opinia (1) Chciałbym bardzo podziękować szkole i Panu Łukaszu Oleksiak. Jestem na 110%... Anastasia Ewelina Szpak - opinia (1) Z całego serca polecam Akademię Prawa Jazdy. Ta szkoła nie ma sobie równych.... Ewelina Szpak Paweł Podolak - opinia (1) Szczerze polecam naukę w Akademii Prawa Jazdy. Wszystko w najlepszym... Paweł Podolak Myroslava - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora P. Marka Kłosa. Pełny profesjonalizmu,... Myroslava Edyta - opinia (1) Pan Włodek nauczył mnie wszystkiego od 0. To przy nim pierwszy raz siedziałam... Edyta Magda - opinia (1) Serdecznie polecam p.Kasie! Skorzystałam z dodatkowych jazd, po długoletniej... Magda