Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Majkel Jarosz - opinia (1) Moja przygoda z Akademią Prawa Jazdy zaczęła się nie fajnie , gdyż zostałem... Majkel Jarosz Anna - opinia (1) Kurs na kategorię B z Akademią Prawa Jazdy to była czysta przyjemność!... Anna Natalia - opinia (1) serdecznie polecam! Instruktor Dariusz Chabrowski idealnie przygotował mnie... Natalia
Jakub - opinia (1) Bardzo gorąco i serdecznie polecam naukę w akademii, a w szczególności Pana... Jakub Magda - opinia (1) Serdecznie polecam każdemu kto ma przed sobą kurs i egzamin :) Obsługa w... Magda Hania - opinia (1) Kurs teoretyczny przebiegł satysfakcjonująco, szczególnie zajęcia z... Hania Madzia - opinia (1) krzysztof chejmanowski najlepszy instruktor. zróbcie wszystko żeby na niego... Madzia Adrian N. - opinia (1) Dziękuję bardzo Panu Krzysztofowi Grądalskiemu za świetne przygotowanie do... Adrian N. Wiki - opinia (1) Z całego serducha polecam instruktora Krzysztofa Chejmanowskiego! :) Nauka... Wiki Joanna - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora Pana Michala Cieplinskiego. Byl on moim drugim... Joanna Dominika - opinia (1) Polecam każdemu Akademię Prawa Jazdy i instruktora Pana Marka Kłosa,... Dominika Ola - opinia (1) Gorąco polecam! Część teoretyczna ciekawie prowadzona przez kilka osób;... Ola Marysia - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy! Jako instruktorów mogę bardzo... Marysia Szymon - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy. Jako instruktora polecam Janusza... Szymon Mikołaj Jędrzejewski - opinia (1) Polecam wszystkim tą szkołę , a za instruktora można sobie wybrać , i tu... Mikołaj Jędrzejewski Nina - opinia (1) Świetne przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego:)) Pan... Nina Magdalena - opinia (1) Szkoła jazdy godna polecenia, a szczególnie mój instruktor. Janusz Piotrowski... Magdalena Anna Fopke - opinia (1) Szczerze polecam! Odbyłam kurs i zdałam egzamin. Cenię ich podejście do... Anna Fopke Adam B. - opinia (1) Szczerze polecam tą szkołę, w szczególności instruktora Janusza... Adam B. Michalina Z. - opinia (1) Super szkoła!! Z czystym sumieniem polecam Akademię Prawa Jazdy jak i... Michalina Z.