Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Weronika Kowalska - opinia (1) Szkoła jazdy naprawdę godna polecenia. Super prowadzona zarówno teoria jak i... Weronika Kowalska Małgosia M. - opinia (1) Serdecznie polecam Pana Wojciecha Szyszkowskiego! Przygotował mnie do... Małgosia M. Gosia M. - opinia (1) Gorąco polecam! Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym... Gosia M.
Karol Wdowiak - opinia (1) Akademia Prawa Jazdy-najlepsza szkółka. Serdecznie polecam instruktora Pana... Karol Wdowiak Katarzyna - opinia (1) Polecam, fajna kadra instruktorska w teorii jak i w praktyce, cierpliwi,... Katarzyna Mikołaj Z. - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora Janusza Piotrkowskiego, bardzo dobrze... Mikołaj Z. Marta - opinia (1) Serdecznie polecam Pana . Wojciecha Szyszkowskiego , idealne przygotowanie do... Marta Iga Kobryń - opinia (1) Zdecydowanie polecam gdyńską Akademię Prawa Jazdy. Na szczególne polecenie i... Iga Kobryń Małgorzata Stromska - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy! Kontakt z biurem bez żadnych problemów.... Małgorzata Stromska Ewelina - opinia (1) Akademia Prawa Jazdy była najlepszym wyborem spośród gdyńskich szkół nauki... Ewelina Yehor Korniichuk - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy. Miałem przyjemność przygotowywać się do... Yehor Korniichuk Janek - opinia (1) Mega fajna szkoła nauki jazdy, polecam serdecznie najlepszego instruktora... Janek Adrian - opinia (1) Bardzo polecam Michała Cieplińskiego super podejście przesympatyczny... Adrian Aleksander - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię, jazdy z Januszem Piotrkowskim przebiegały w... Aleksander Zosia - opinia (1) bardzo polecam każdemu!! super podejście do kursanta zarówno na teorii jak i... Zosia Sebastian - opinia (1) Polecam Akademię. Wykłady i zajęcia praktyczne na najwyższym poziomie.... Sebastian Dominik Kaczmarski - opinia (1) Ukończyłem kurs w tej szkole, a egzamin zdałem za pierwszym podejściem. Część... Dominik Kaczmarski Marta Zołotar - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy. Miałam przyjemność przygotowywać się do... Marta Zołotar Wojciech Kruzycki - opinia (1) Michał Cieplinski nauczycieli i kierowca nie od poniedziałku do piątku lecz... Wojciech Kruzycki Janosz Zieliński - opinia (1) Naprawdę świetna kadra, wykładowcy zawsze pomocni, chętnie odpowiedzą na... Janosz Zieliński