Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Adrianna - opinia (1) pełen pozytyw!!! Fachowe, indywidualne podejście. Miła atmosfera podczas... Adrianna Joanna C. - opinia (1) Szczególnie polecam pana Krzysztofa Chejmanowskiego, instruktora Akademii,... Joanna C. Jakub - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę jaką jest Akademia Prawa Jazdy! Na początku... Jakub
Kinga - opinia - opinia (1) Serdecznie polecam Panią Kasię Gańczak. Bardzo sympatyczna osoba, potrafi... Kinga - opinia Natalia - opinia (1) polecam! Szkole i mojego wspaniałego instruktora Włodzimierza Maćko! Potrafi... Natalia Marta - opinia (1) Egzamin 8 lat temu zdawałam 7 razy. Uczyłam się w 2 szkołach. Ledwo... Marta Michalina Puwalska - opinia (1) Krzysztof Chejmanowski to najlepsza osoba, do której mogłam trafić. Dziś... Michalina Puwalska Dorota - opinia (1) Egzamin teoretyczny zdany za pierwszym razem, to chyba mówi samo za siebie :)... Dorota Miłosz - opinia (1) Bardzo dobra i rzetelna szkoła. Polecam instruktora Pana Leszka Chudego,... Miłosz Julia - opinia (1) Bardzo polecam! Najlepsza szkoła nauki jazdy w Trójmieście! Bardzo polecam... Julia Marta S - opinia (1) Zdecydowanie polecam Akademię Prawa Jazdy każdemu, kto chce rozpocząć naukę... Marta S Krzysztof Chejmanowski najlepszy z najlepszych ! (2) Jeśli chcesz zapisać się na prawo jazdy i przede wszystkim dobrze prowadzić... Cristine K. Dagmara Musialik - opinia (1) Bardzo wysoki poziom nauczania na kursie. Pan Włodzimierz Maćko to najlepszy... Dagmara Musialik Piotr - opinia (1) Serdecznie polecam akademię prawa jazdy! Super instruktorzy, doskonałe... Piotr Daria - opinia (1) Świetne przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy, ale i również do przyszłej... Daria Kasia Karpińska - opinia (1) Dziękuję bardzo Panu Krzysztofowi Darskiemu za przygotowanie do egzaminu. Kasia Karpińska Oliwia K. - opinia (1) Bardzo polecam Pana Leszka Chudego! Jest to osoba z ogromną cierpliwością i... Oliwia K. Karolina Urbańska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru właśnie tej szkoły. Prawo jazdy zdałam za... Karolina Urbańska Magda - opinia (1) Bardzo polecam! Jeździłam z Kasią - wspaniała, pogodna, zawsze uśmiechnięta,... Magda S - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście, Pan Andrzej Elmrych, genialny,... S