Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

M - opinia (1) Dziękuję Panu Krzysztofowi Darskiemu za świetnie przeprowadzone szkolenie w... M Paweł - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Wykłady przeprowadzane w przystępny sposób a jazdy z... Paweł Julia B. - opinia (1) Do Akademii Prawa Jazdy zwróciłam się szukając dobrego instruktora dla... Julia B.
AJ - opinia (1) Polecam Akademię i pana Włodzimierza Maćko AJ Agata - opinia (1) Pan Leszek Chudy to najlepszy instruktor jazdy na jakiego mogłam trafić!... Agata Natalia R. - opinia (2) Z czystym sumieniem mogę polecić APJ jako szkołę jazdy, która jest nastawiona... Natalia R. Marcin - opinia (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy. Niezwykle przyjemna atmosfera od biura... Marcin Natalia - opinia (1) Polecam serdecznie Akademię Prawa Jazdy - zajęcia teoretyczne są prowadzone w... Natalia Jakub R. - opinia (1) Polecam wszystkim, zarówno tym którzy dopiero wybierają szkołę jazdy do... Jakub R. Karina - opinia (1) Najlepsza szkółka jazdy jaka jest! Polecam wszystkim serdecznie a w... Karina Krzysztof Darski- polecam bardzo (1) Prawo jazdy zdane za pierwszym razem i to głownie zasługa pana Krzysztofa... Bartek Krzysztof Darski- polecam bardzo (1) Prawo jazdy zdane za pierwszym razem i to głownie zasługa pana Krzysztofa... Bartek Michał Ciepliński - najlepszy instruktor!!! (1) Jazdy były czystą przyjemnością. Aż szkoda kończyć, ale niestety szybko się... Zosia Gosia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z Akademii Prawa Jazdy. Profesjonalne podejście do... Gosia M. M. - opinia (1) Szczerze polecam. Dzięki wysokiemu poziomowi nauczania egzamin zdałam za... M. M. Szkoła na 6+ (1) Od dwóch lat tułałam się od jednej do drugiej szkoły jazdy. Niestety... M.K Profesjonalnie i skutecznie (1) Zdecydowanie polecam. Kurs przeprowadzony szybko i skutecznie. Wykladowcy... mars Agata- opinia (1) Bardzo polecam instruktora Pana Krzysztofa Darskiego, który ma wyjątkowe... Agata Akademia Prawa Jazdy (1) Chciałabym zwrócić uwagę na pewien problem w akademii, który dotyczy jednego... Kursantka Tylko Pan Darski (1) Jak wybieracie się do APJ to polecam Krzysztofa Darskiego, najlepszy... Michał