Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Pan Leszek (1) Trafił mi się najlepszy instruktor. Nauka była na prawdę przyjemna i dzięki... Marta C. Za pierwszym razem! (1) Kurs odbywałam z Michałem Ciepliński oraz Dariuszem Chabrowskim, obydwaj... Karolina Pan Darski - wie o co chodzi w szkoleniu. (1) Miałam przyjemność lub nieprzyjemność jeździć z kilkoma instruktorami, każdy... Szczęśliwa kursantka
Polecam serdecznie (1) Polecam serdecznie Pana Włodzimierza Maćko wykupiłam u niego 2h jazd nauczył... Paula Polecam! (1) Ogromnie polecam tę szkołę jazdy, jak i zarówno mojego instruktora pana... n polecam instruktora "leszek chudy" (1) Mogę polecić akademie prawa jazdy z czystym sumieniem Mega pozytywna... Krzyminski Michał Zasłużona czołówka (1) Miałem przyjemność odbyć kurs z panem Piotrem (pełniącym też funkcję... Michał K. Piotr B. (1) To był mój drugi kurs na prawo jazdy, po 12 latach przystąpiłem jeszcze raz... Piotr B Magdalena Ch - opinia (1) Akademia prawa jazdy jest szkołą na wysokim poziomie. Nie uczą tylko by zdać... Magdalena Ch Polecam szkółkę i intruktora pana Leszka Chudego (1) Bardzo polecam pana Leszka, stara się żeby nauczyć swoich kursantów jak... Polecam instruktora Jacka Kargola (1) Polecam instruktora Jacka Kargola, jeździłam w sumie z 3 instruktorami, ale z... Kinga Łukasz.P - opinia (1) Gorąco polecam tę szkołę jazdy. Wszystko przebiegło bez problemów, szybko i w... Łukasz.P - opinia (1) Gorąco polecam każdemu! Dziękuje za profesjonalne podejście i miłą atmosferę.... Wspaniały instruktor Krzysztof Chejmanowski! (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, profesjonalna obsługa i świetny... Polecam (1) Dobra szkoła. Instruktor - pan Włodzimierz Maćko - rzetelnie podchodzi do... Joanna C. polecam!!! (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy i składam wielkie podziękowania dla instruktora... Kinga Karolina - opinia (1) Szczerze polecam Akademię Prawa Jazdy! Najlepszy instruktor p. Michał... Karolina Polecam Pana Leszka Chudego (1) Polecam serdecznie instruktora Leszka Chudego. Bardzo profesjonalny,... Jakub Serdecznie Polecam!!! Instruktor Michał Ciepliński (1) Zdecydowanie polecam Akademię Prawa Jazdy! Profesjonalne wyposażenie, wykłady... Adam Prądziński Bardzo polecam Pana Leszka Chudy (1) Bardzo polecam tą szkółkę do zdawania prawa jazdy. Na teorii wszystkiego... Oskar