Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

ocena akademii (1) Polecam jak najbardziej szkołę jazdy. Część teoretyczna i praktyczna na... Marek Polecam Akademię, szczególnie Pana Włodzimierza! (1) Bardzo serdecznie polecam! Pełen profesjonalizm. Pan Włodzimierz Maćko to... Marysia Polecam! (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy! Atmosfera miła i serdeczna, zajęcia... Dominika
Najlepszy instruktor (1) Polecam z całego serca instruktora Pana Leszka. To nie jest zwykły... Mikołaj Polecam (1) Bardzo dobra szkoła, mogę naprawdę polecić. Załatwianie spraw w biurze zawsze... Dorota Zdecydowanie TAK!!!!!!!!! (1) Zdecydowanie polecam kurs w Akademii Prawa Jazdy. Wykłady weekendowe - super... Dorota Opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam właśnie Akademie Prawa Jazdy. Bardzo... Dominika Polecam Pana Krzysztofa Darskiego (1) Świetna szkoła, teoria prowadzona solidnie, praktykę miałem z Panem Darskim,... D Polecam (1) Bardzo polecam akademie prawa jazdy w Gdyni. Wszystko blisko, teoria... Anna Najlepsza szkola z najlepszym instruktorem (1) Jesli prawo jazdy to tylko z Akademia Prawa Jazdy.Przesympatyczne Panie i Pan... Karolina Zdecydowanie Polecam! (1) Kiedy już któryś z czytelników tej opinii zdecyduje się na Akademie Prawa... Mateusz K Gorąco polecam!! (1) Gorąco polecam Akademię Prawa Jazdy! Dzięki profesjonalnemu podejsciu firmy... Kinga Polecam z całego serca (1) Polecam tą szkołę. Mam porównanie z innymi i uwierzcie mi, że tu jest pełen... Emilia Świetne przygotowanie! (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy! Wszystkie egzaminy zarówno wewnętrzne... Sandra Gorąco polecam!! (1) Szkoła w bardzo dogodnym miejscu, świetna atmosfera, obsługa i poziom... Aleksander Serdecznie polecam instruktora Pana Leszka Chudego! (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy, zajęcia z teorii odbywały się w miłej... Stella Polecam ! (1) Z całego serca polecam Akademie ! Teoria przedstawiona w ciekawy i bardzo... Magda Bardzo polecam (1) Szkoła w super miejscu, zajęcia w bardzo miłej atmosferze, zawsze można... Wiktoria Polecam (1) Polecam wszystkim niezdecydowanym, wybranie tej szkółki. A zwłaszcza... Beata Najlepszy wybór (1) Nie mogłem lepiej trafić niż do tej właśnie szkoły. Pełen profesjonalizm i... Patryk