Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam właśnie Akademie Prawa Jazdy. Bardzo... Dominika Polecam Pana Krzysztofa Darskiego (1) Świetna szkoła, teoria prowadzona solidnie, praktykę miałem z Panem Darskim,... D Polecam (1) Bardzo polecam akademie prawa jazdy w Gdyni. Wszystko blisko, teoria... Anna
Najlepsza szkola z najlepszym instruktorem (1) Jesli prawo jazdy to tylko z Akademia Prawa Jazdy.Przesympatyczne Panie i Pan... Karolina Zdecydowanie Polecam! (1) Kiedy już któryś z czytelników tej opinii zdecyduje się na Akademie Prawa... Mateusz K Gorąco polecam!! (1) Gorąco polecam Akademię Prawa Jazdy! Dzięki profesjonalnemu podejsciu firmy... Kinga Polecam z całego serca (1) Polecam tą szkołę. Mam porównanie z innymi i uwierzcie mi, że tu jest pełen... Emilia Świetne przygotowanie! (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy! Wszystkie egzaminy zarówno wewnętrzne... Sandra Gorąco polecam!! (1) Szkoła w bardzo dogodnym miejscu, świetna atmosfera, obsługa i poziom... Aleksander Serdecznie polecam instruktora Pana Leszka Chudego! (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy, zajęcia z teorii odbywały się w miłej... Stella Polecam ! (1) Z całego serca polecam Akademie ! Teoria przedstawiona w ciekawy i bardzo... Magda Bardzo polecam (1) Szkoła w super miejscu, zajęcia w bardzo miłej atmosferze, zawsze można... Wiktoria Polecam (1) Polecam wszystkim niezdecydowanym, wybranie tej szkółki. A zwłaszcza... Beata Najlepszy wybór (1) Nie mogłem lepiej trafić niż do tej właśnie szkoły. Pełen profesjonalizm i... Patryk Super szkoła (1) Super szkoła naprawdę polecam bez problemu można umawiać sie na jazdy w... Weronika Najlepsza szkoła! Super instruktor Leszek Chudy! (1) Długo się zastanawiałam nad wyborem odpowiedniej szkoły i szczerze powiem że... Wiktoria Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem! (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy. Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem.... Susatir Szkoła na 5+!!! (1) Szkoła bardzo dobrze przygotowała mnie do egzaminu, co skutkowało zdaniem... Kacper Najlepsi w trójmieście (1) Miałem to szczęście, że moim instruktorem był Bogdan. Po 20 godzinach nauki z... Tomasz Szybko i profesjonalnie (1) Wszystkie formalności załatwione bardzo sprawnie. Instruktor, którego mi... Karolina