Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Polecam (1) Dobra szkoła. Instruktor - pan Włodzimierz Maćko - rzetelnie podchodzi do... Joanna C. polecam!!! (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy i składam wielkie podziękowania dla instruktora... Kinga Karolina - opinia (1) Szczerze polecam Akademię Prawa Jazdy! Najlepszy instruktor p. Michał... Karolina
Polecam Pana Leszka Chudego (1) Polecam serdecznie instruktora Leszka Chudego. Bardzo profesjonalny,... Jakub Serdecznie Polecam!!! Instruktor Michał Ciepliński (1) Zdecydowanie polecam Akademię Prawa Jazdy! Profesjonalne wyposażenie, wykłady... Adam Prądziński Bardzo polecam Pana Leszka Chudy (1) Bardzo polecam tą szkółkę do zdawania prawa jazdy. Na teorii wszystkiego... Oskar Polecam! (1) Z czystym sumieniem polecam Akademie Prawa Jazdy w Gdyni. Przez ok. 2 lata... Najlepsza szkoła! (1) Szkoła godna polecenia, zajęcia teoretyczne bardzo fajne, wychodząc z nich... Martyna Polecam (1) Polecam serdecznie! Miła obsługa w biurze. Teorie miałam online więc nie mogę... Malwina Pan Piotr Bogus (1) Bardzo serdecznie polecam tę szkolkę, osobiście jeździłem z panem Piotrem... Serdecznie polecam! (1) Polecam tę szkołę. Naprawdę przyjazna atmosfera podczas zajęć teoretycznych.... Kuba M. W. - opinia (1) Gorąco polecam szkołę, kadrę i sprzęt ponieważ wszystkie te czynniki są na... M. W. Polecam z czystym sumieniem. (1) Bardzo profesjonalne podejście do kursanta na każdym etapie szkolenia,... Tom Polecam Akademie prawa jazdy (1) Chciał bym bardzo polecić akademie prawa jezdy jest tam bardzo miła obsługa.... Adam Jak instruktor to tylko Pan Leszek Chudy!!! :) (1) Polecam z całego serca szkołę Akademia Prawa Jazdy. Dziękuję najlepszemu... Kaja Polecam! :) (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy każdemu! Pełen profesjonalizm, przemiła... Agnieszka Najlepszy Instruktor na Świecie - Pan Leszek Chudy (1) Gorąco polecam Akademię Prawa Jazdy a przede wszystkim Instruktora Pana... Jolanta Polecam ! :) (1) Serdecznie polecam tę szkołę, bardzo przyjazna obsługa, fantastyczne... Edyta Cymanowska Nauka Jazdy (1) Bardzo dobra szkoła,miła atmosfera,doświadczeni instruktorzy.Polecam gorąco Julia Polecam! (1) Akademia Prawa Jazdy, to bez wątpienia najlepsza szkoła jazdy w Gdyni.... Joanna K