Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Bardzo polecam (1) Do egzaminu przygotowywał mnie Michał Ciepliński. Wszystko zawsze było bardzo... Kamila Polecam! (1) Z całego serca polecam Akademię Prawa Jazdy! Panie pracujące w biurze są... Magdalena Polecam (1) Z całego serca polecam Akademię Prawa Jazdy.Panie z biura bardzo miłe i... Joanna
Asia - opinia (1) Z całego serca polecam Akademię Prawa Jazdy Asia Profesjonalnie i na 'luzie' (1) Jeżeli planujecie zdać za pierwszym razem polecam Akademie z czystym... Kaśka Polecam (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy. Obsługa jest bardzo sympatyczna.... Filip Polecam! (2) Polecam Akademię Prawa Jazdy jak również świetnego instruktora p. Krzysztofa... Magda Karolina - opinia (1) z całego serduszka polecam instruktora Pana Leszka Chudego! Człowiek z... Karolina Michalina - opinia (1) Nauka w akademii była bardzo przyjemna, Kurd teoretyczny przebiegł szybko i... Michalina polecam (1) Korzystałam z e-learningu, potem jeździłam z Panem Leszkiem Chudym dzięki,... Natalia Pan Leszek Chudy (1) Polecam Akademie Prawa Jazdy i Pana Leszka z którym jazdy odbywały się zawsze... Łukasz Bardzo dobra szkoła (1) Zostałam dobrze wyszkolona, dzięki czemu udało się zdać egzamin za pierwszym... Zuzanna Polecam (1) Robiłam cały kurs w innej gdyńskiej szkółce. Przyszłam do APJ na jazdy... ja Pani Katarzyna Roman-Gańczak (1) Bez zbędnego stresu, bez strachu, bez presji, za to z uśmiechem, poczuciem... Absolwentka Polecam! (1) Uczył mnie miły instruktor Leszek Chudy, bardzo dobrze potrafił wyjaśnić jak... Kamil pan Krzysztof Darski (1) Warto podjąć się kursu w tej szkole! Polecam instruktora Krzysztofa... Hanna Lukasz Ciesielski - opinia (1) Nigdy nie ciagnelo mnie do samochodow, wiec bylem bardzo sceptycznie... Lukasz Ciesielski Szymon - opinia (1) Polecam instruktora Pana Leszka Chudego , dzięki wiedzy jaką mi przekazał... Szymon Ta ruda w glanach - opinia (1) Bardzo dobra szkoła. Podczas zajęć teoretycznych bywała za każdym razem miła... Ta ruda w glanach Kobieta lat 40 (1) Witam polecam instruktora Włodzimierza Maćko jest to super przyjemny... Kobieta lat 40