Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Serdecznie polecam :) (1) Chciałam polecić w szczególności mojego instruktora Pana Krzysztofa... Justyna Najlepsza szkoła w trójmieście!!! (1) Polecam wszystkim Akademię Prawa Jazdy. Formalności zostały załatwione bardzo... Hubert Polecam, najlepsza szkoła (1) Profesjonalne podejście do kursanta. Polecam instruktora Krzysztofa Ch., ma... Piotr
Super szkoła! (1) Zdawał tu kuzyn, zdawała mama i ja przyszłam, bo i zniżki dla Arkowców;)))... Kinga Polecam z czystym sumieniem (1) Do "Akademii" trafiłam całkiem przypadkiem, szukałam szkoły jazdy w Gdyni,... Kasia Polecam ;) (1) Polecam instruktora Krzysztofa Chejmanowskiego, który miło, przyjemnie i... Angelika Świetna szkoła (1) Akademia Prawa Jazdy nie zawiodła mnie w żaden sposób. Od samego początku... Marta N. Polecam:) (1) Świetna szkoła :) Udało mi się zdać za pierwszym razem, dzięki świetnej pracy... R.Sz Świetna szkoła, serdecznie polecam :) (1) Bardzo serdecznie polecam APJ, bardzo dobre przygotowanie zarówno przed... Natalia Super szkoła (1) Bardzo polecam, super instruktorzy, bardzo dobre nauczanie, moim był Michał... Tomasz Z Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście (1) Bezapelacyjnie najlepsza szkoła jazdy w trójmieście , egzamin zdany za... Banan Najlepszy instruktor na świecie!!! (1) Szczerze polecam Akademie Prawa Jazdy.Miałam przyjemność uefektywniać... Karolina Szybko, profesjonalnie i kompleksowo (1) Na kurs do Akademii Prawa Jazdy trafiłem z polecenia wielu znajomych. Przy... Andrzej szczerze polecam! (1) Do Akademii Prawa Jazdy trafiłam przypadkiem, ale ani przez chwilę nie... Weronika Rodak Super!!! (1) Całościowy kurs ukończyłam w innej szkole jazdy, jednak czegoś brakowało i... Natalia Polecam (1) Szczególnie polecam instruktora Leszka Chudego. Nie dość, że jazdy... Maciek Gorąco polecam (1) Fantastyczna i profesjonalna obsługa. Instruktor p. Włodzimierz Maćko to... Paulina Polecam! (1) Serdeczne podziekowania dla Leszka Chudego ! Najlepszy instruktor ever !... Pola Polecam! (1) Poszedłem do Akademii Prawa jazdy z polecenia i nie żałuję, nauczyłem się tam... Maciej K. Super szkoła (1) Nauczyli mnie wszystkiego co jest wymagane do przemieszczania się po drogach... Krystian