Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Super szkoła (1) Nauczyli mnie wszystkiego co jest wymagane do przemieszczania się po drogach... Krystian Polecam (1) Polecam każdemu szkołę jazdy APJ.Panie w biurze zawsze miłe i... Krzysztof Polecam! (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, w szczególności Pana instruktora... Klaudia
polecam APJ z panem Jackiem na czele. (1) Na pana Jacka trafiłam losowo. W tym przypadku szczęście mi dopisało. Przede... Natalia Świetna szkola, polecam wszystkim! (1) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy każdemu przyszłemu kierowcy.... Anna Polecam (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy w Gdyni. Profesjonalna obsługa, instruktorzy,... Asia Polecam (1) Bardzo polecam szkołkę Akademia Prawa Jazdy. Zostałem bardzo dobrze... Igor Polecam! (1) Miałam okazję uczyć się pod okiem 2 instruktorów z Akademii Prawa Jazdy -... Ewelina Szczerze polecam!!!! (1) Bardzo dobra szkoła nauki jazdy.Teoria wykładana w przystępny sposób. Należę... Sylwia Prosta droga do sukcesu (1) Po prawie 6 latach zrezygnowania i braku wiary w to, że mogę zdać egzamin... maakuuni Polecam! bardzo dobrze przygotowują do egzaminu (1) Polecam P. Włodzimierza Maćko- wykupiłam u niego jazdy dodatkowe po... Daria 11/10! (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności Pana Marka... NJ Leszek Chudy (1) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy. Teoria prowadzona w sposob bardzo... Basia Serdecznie polecam! (1) Gorąco polecam ta szkole jazdy, bardzo dobre przygotowanie do teorii, a... Ola DonKasjo Poleca (1) Teoria prowadzona ciekawie i zrozumiale! Praktyka jeszcze lepiej DonKasjo Pan Marek Klimczak najlepszy (1) Miałam okazję jeździć z dwoma instruktorami i pan Marek Klimczak okazał się... . opinia (1) Akademia Prawa Jazdy jest miejscem bardzo przyjaznym przyszłym kierowcom,... Violetta GDANIEC-SIEDLECKA ZDANE ZA PIERWSZYM.POLECAM! (1) Szkółka jak najbardziej na plus. Polecam instruktora Leszka Chudego.... Maciej Jankowski Akademia prawa jazdy (1) Bardzo polecam tą szkółkę. Zdałem za pierwszym razem bez żadnych problemów. Michał Dziękuję Panu Darskiemu (1) Swoją przygodę z prawem jazdy zacząłem dawno temu w Krakowie, ciągnęło się to... M