Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Polecam!!! (1) Polecam z całego serca! Pełen profesjonalizm, rzetelne szkolenie... Iza Gorąco polecam!!! (1) Szczerze polecam APJ, oraz instruktora pana Krzysztofa Darskiego, który... Sandra Polecam polecam polecam!!! (1) Do APJ trafiłam z polecenia i nie żałuję. Wybrałam kurs e-learningowy - była... Natalia
Bardzo polecam!! (1) Bardzo polecam akademie prawa jazdy za profesjonalizm, przemiła atmosferę... Kuba Najlepszy instruktor (1) Polecam instruktora Michała Prażmo. Ucząc się u innych instruktorów kilka... Ola Świetna szkoła i najlepszy instruktor! (1) Wybór szkoły jazdy jest bardzo ważny, dlatego przed podjęciem decyzji... Aleksandra Najlepsza szkoła! (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy! Miła i profesjonalna obsługa w biurze,... Marcin .... (1) Nie będę wyjątkowo oryginalna pisząc, że Michał Cieplinski jest najlepszym... M.... Gorąco polecam ! (1) Do Akademii trafiłam z polecenia koleżanki. Już na wejściu zastałam bardzo... Julia Najlepsza szkoła! (1) Gorąco polecam Akademię Prawa Jazdy! Panie w biurze bardzo sympatyczne, a... Łukasz Super Szkola!!!! (1) Do szkoly trafilem poprzez polecenie jej przez wielu moich znajomych i nie... Rafał Asia (1) Polecam Akademię Nauki Jazdy. Bardzo miła obsługa. Polecam również... Asia Miło i profesjonalnie (1) Oprócz odpowiedniego przygotowania specjalnie pod egzamin nabyłem z... Michał Lewiński Polecam (1) Z całego mojego małego serduszka polecam wszystkim najprzystojniejszego... żaneta Super! Polecam! (1) Świetna szkoła jazdy, świetne możliwości kursu teorii, najlepsi instruktorzy,... Marta Zdecydowanie najlepszy wybór! (1) Do Akademii Prawa Jazdy trafiłam przeszukując opinie w internecie. Do tych... Kinga polecam (1) Bardzo dobre warunki nauki. Egzamin państwowy zdany za pierwszym podejściem Kasia GORĄCO POLECAM (1) Do szkoły trafiłam przez znajomych. Okazała sie trafnym wyborem. Na zajęciach... Magda zdany egzamin za pierwszym razem (1) serdecznie polecam tą szkole prawa jazdy, oraz instruktora pana K. Darskiego... Zuzia Polecam! (1) Do Akademii trafiłem z polecenia znajomych. Już przed wykładami miałem... Przemysław