Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Najlepsza szkoła !! (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy ! W szczególności chciałam podziękować... Roksana Dobry wybór (1) Polecam jazdy z p. Michałem Cieplińskim, ponieważ to instruktor mający... Marcin Serdecznie polecam !! (1) Wybrałam Akademię Prawa Jazdy, bo wszyscy moi znajomi uczący się w niej,... Marta
Wyjątkowa szkoła (1) Przygodę z nauka jazdy zaczęłam w 2016 i miałam trzech różnych nauczycieli.... Dorota Świetne miejsce (1) Super szkółka, bardzo dużo można się nauczyć, instruktorzy mili, wszystko... Ola Polecam!!!! (1) Jeżeli ktoś poszukuje super Instruktora, który jest cierpliwy i wyrozumiały,... Kamila Filar Najlepsza szkoła jazdy (1) Bardzo polecam wszystkim Akademię Prawa Jazdy. Dobre wyposażenie i świetnie... Benek Profesjonalnie i w miłej atmosferze (1) Zrobiłam wywiad wśród znajomych - wszyscy polecili Akademię Prawa Jazdy.... Była Kursantka Polecam Akademie prawa jazdy (1) w szczególności chce podziękować panu Krzysztofowi Onopa. to bardzo... Kursantka Barbara Super wybór (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły, do której trafiłam z polecenia aż... Dominika The Best instruktor! (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy a w szczególności instruktora Krzysztofa... Ela JEDYNA DOBRA SZKOŁA JAZDY, NIE WYOLBRZYMIAJĄC. (1) Za dzisiejszy zdany egzamin chciałabym w szczególności podziękować Panu... Nikoletta Polecam! (1) Począwszy od kooperacji z biurem, poprzez ofertę oraz jakość kursów... Marta Najprzyjemniejsza Nauka! (1) Jeżeli ktoś szuka szkoły oraz instruktora, który solidnie nauczy od podstaw,... A Polecam! (1) Polecam te szkole! Wykwalifikowany personel, porzadne samochody, najlepsza... Miłosz Skutecznie i sympatycznie (1) Do egzaminu przygotował mnie pan Michał Ciepliński – fantastyczny instruktor.... Lena POLECAM SZKOŁĘ. (1) Zdałam oba egzaminy za pierwszym razem mimo że po raz pierwszy wsiadłam za... S NAJLEPSZY INSTRUKTOR (1) Szkoła świetna, a w szczególności instruktor Pan Michał Ciepliński. Po miło... Szymon Polecam!!! (1) Bardzo polecam tę szkołę! Miła obsługa, świetne podejście do kursanta, brak... Klaudia Miło i Profesjonalnie (1) Do Akademii Prawa Jazdy trafiłam z reklamy w internecie. Do wyboru przekonały... Natalia Duch