Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

POLECAM. (1) Nie mogę napisać zbyt wiele o całej szkole bo wykupiłam tylko dwie godziny... z innej szkoły Ekstra szkoła i świetny instruktor! (1) Do szkoły trafiłem z polecenia znajomych. Okazała się być bardzo dobrym... Wojtek Najlepsza szkoła jazdy (1) w trójmieście Piotr
Gwarancja sukcesu (1) Polecam wszystkim kandydatom na kierowcę Akademię Prawa Jazdy. Formaloności... Kamil Konkel Swietna szkoła, zdane za 1 razem (1) Dziękuję bardzo za naukę, miło przyjemnie i profesjonalnie, dziękuję Panu... Oskar SUPERSZKOŁA (1) Wszystko super, egzamin zdany bez problemu, pozdrowienia dla calej ekipy APJ.... istvan za pierwszym razem (1) szkołe polecił mi tata i nie żałuje instruktorzy mili i rozumią potrzeby... Damian bardzo polecam !!! (1) Solidna szkoła, dogodne i elastyczne terminy, profesjonalni wykładowcy.... Ania F. Polecam!!!!! (1) Akademia Prawa Jazdy to profesjonalna szkoła z miłą obsługą i atmosferą.... Ewa Bardzo polecam (1) Bardzo dobrze wyszkolona kadra wykładowców i instruktorów . Ludzie z którymi... Piotr Wojtaś Polecam (1) Super instruktorzy, Piotr Bogus, przystojny i inteligentny :D potrafi znalesc... Bartosz Korba Serdecznie polecam (1) Polecam skorzystać z oferty Akademii, miła obsługa, zajęcia teoretyczne w... Dawid Polecam !!!! (1) Akademia Prawa Jazdy to miła obsługa, wspaniali wykładowcy, grafik jazd... Matuesz Bardzo dobra szkoła (1) Bardzo dobra szkoła, miły ale wymagający instruktor dzięki któremu zdałem i... Niko Super Szkółka (1) Bardzo nowoczesna szkoła jazdy. Profesionalne przygotowanie do egzaminów,... Kursantka Polecam (1) Do Akademii Prawa Jazdy dotarłam z polecenia wielu osób. I nie żałuję, że tym... Diana Ocena akademii (1) Wykładowcy z poczuciem humoru i potrafiący wykładać nudne rzeczy w ciekawy... Filip Zdecydowanie polecam! (1) Profesjonalna szkoła z bardzo miłą atmosferą! Szczególnie polecam instruktora... Magda Świetna szkoła (1) Polecam wszystkim Akademie Prawa Jazdy. Podczas zajec panuje przyjemna... Dominika Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Witam, odbywałem kurs prawa jazdy w Akademii i jestem bardzo zadowolony.... Paweł Jaroszewski