Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Ilona - opinia (1) Z całego serca polecam Akademie Prawa Jazdy ! Instruktor bardzo cierpliwy ,... Ilona Polecam (1) Bez wahania polecam szkole Akademia Prawa Jazdy. Przemiła obsługa świetni... Ola Super szkoleniowcy! (1) Kurs odbyłam w innej szkole, ale niestety nauka nie przebiegała efektywnie. W... Agnieszka
Polecam !!! (1) Super obsługa jeżeli chodzi o Pani w biurze, bardzo pomocne. Jeżeli chodzi o... Wojciech D Monika - opinia (1) Indywidualne i serdeczne podejście do kursanta. polecam! Monika Polecam :) (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Akademie Prawa Jazdy!!! Moja przygoda z... Mirosława Polecam Akademie Prawa Jazdy (1) Polecam bardzo szkółkę Akademia Prawa Jazdy! Super obsługa w biurze jak i... Karol Najlepsza szkoła w trójmieście! (1) Profesjonalne podejście do kursanta ;) Serdecznie polecam Monika Serdecznie polecam APJ! (1) Do tej szkoły trafiłam za namową znajomych. Śmiało mogę powiedzieć "NIE... Patrycja Najlepsza szkoła jazdy, polecam!!! (1) Akademia została mi polecona przez znajomych. Pomimo wielu obaw lepiej nie... Ania Goraco polecam!!!! (1) Ośrodek z najlepszym podejsciem do kursantów.Panie w biurze przemiłe,zawsze... Ewa Polecam (1) Słuchając opinii znajomych trafiłam do Akademii Prawa Jazdy. Bardzo miła... xxxx Polecam! (1) Z całego serca polecam Akademię Prawa Jazdy, a konkretnie Pana Krzysztofa... Sylwia SUPER SPRAWA! (1) Byłem, jeździłem, dobrze się bawiłem zarazem! Ekstra kadra, atmosfera... Pawełek Polecam (1) Korzystając z opinii i polecenia znajomych trafiłam na dodatkowe lekcje jazdy... Kasia Fenomenalna szkółka !!! POLECAM !!! (1) Polecam bardzo serdecznie Akademie Prawa Jazdy!! Jestem bardzo zadowolony... Adam W. Najlepsi! (1) Akademię wybrałam głównie ze względu na świetne opinie i przez możliwość... KK94 Profesjonalnie i sympatycznie (1) Do Akademii trafiłam z polecenia i nie żałuję. Poszłam na kurs kompletnie... Edyta NAJLEPSI !!!! (1) Najlepsi pod słońcem! Pan Krzysztof Darski jest najlepszy na świecie :)... Paula Najlepsza szkółka! (1) Ludzie bardzo mili! Zarówno wykładowcy jak i instruktor bardzo dobrze... Klaudia Wszeborowska