Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

TAK TAK TAK (1) witam, zapisałam się na teorie poprzez e-learning w sierpniu 2016 roku,... .... Bardzo dobra szkoła (1) Dobra komunikacja,wszystko sprawnie i dobrze tłumaczone, gorąco polecam... Krystian Przygotowanie do Egzaminu (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy! Możliwość rozłożenia kursu na raty, szybkie... Sawek
Zdecydowanie warto! (1) Szkołę wybrałem z polecenia znajomych i muszę powiedzieć, że dobrze trafiłem.... Bartosz Najlepszy instruktor P. Leszek (1) Jestem bardzo zadowolona z instruktora Leszka Chudego wszystkim bardzo... Anita M. Gorąco polecam (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy! Wszystkie formalności załatwione sprawnie,bez... Maria Najlepsza szkoła! (1) Sama się przekonałam że Apj to najlepsza szkoła mając opinię znajomych na... Kursantka J Polecam Akademię Prawa Jazdy (1) Gorąco polecam Akademię Prawa Jazdy. Zarówno zajęcia teoretyczne jak i... Michał Świetna szkoła (1) Szkołę wybrałam z polecenia znajomych i nie mam czego żałować. Profesjonalna... Monika Najlepsza szkoła jazdy w mieście. (1) Bardzo mocno polecam każdemu ta szkołę, instruktorzy podchodza do ciebie... Krzysztof Świetna szkółka! (1) Akademie poleciły mi koleżanki. Szkolenie praktyczne odbyłam z panem Leszkiem... Krystyna Najlepsza szkoła. (1) APJ poleciła mi koleżanka która też tutaj robiła kurs i też z Panem... juz kierowca NAPRAWDĘ WARTO (1) Jeśli ktoś nie jest pewny do jakiej szkółki zapisać się na kurs, niewątpliwie... Gosia Super szkoła! (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, każdemu kto chce nauczyć się dobrze... Dominika Akademia Prawa Jazdy (1) Szkołę jak i instruktora poleciła mi koleżanka. Wiele dobrego opowiadała... Ala Dobosz Najlepsza szkoła w 3miescie!!! (1) Polecam wszystkim bardzo serdecznie Akademie Prawa Jazdy. Poziom prowadzonych... Martyna Super szkoła i instruktor z którym jeździłam (1) Bardzo serdecznie polecam i dziękuję Panu Krzysztofowi Darskiemu za wspólne... kursantka B Szukasz idealnego instruktora? Oto on- Pan Krzysztof Chejmanowski! (1) Lepiej trafić nie można! Świetny fachowiec! Mam porównanie ponieważ miałam... Justyna Akademia Prawa Jazdy To był strzał w dziesiątkę :-) (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy wszystkim, którzy planują zrobić prawko.... Kasia Szczerze polecam (1) Zdecydowanie polecam Akademię Prawa Jazdy! Wykłady teoretyczne bardzo... Szymon