Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Tylko Pan Darski !!! bezapelacyjnie :) (1) Oba egzaminy zdane za pierwszym razem !!! Wielu moich znajomych też robiło... MK Świetny instruktor Krzysztof Darski (1) Bardzo sympatyczny instruktor, idealny dla osób mających opory przed jazdą... Ola Najlepsza (1) Szkkoła jazdy z polecenia koleżanki która zdała egzamin za pierwszym razem,... Agnieszka
Lepiej trafic nie mozna! (1) Bardzo Polecem, profesjonalna i życiowa obsługa techniczna, pozwalająca... Oskar Formella Polecam wszystkim Akademię Prawa Jazdy (1) Poziom szkoły na naprawdę wysokim poziomie. W szczególności polecam wszystkim... Marcin Polecam Akademię Prawa Jazdy (2) Polecam Akademię Prawa Jazdy oraz instruktora Marka Klimczaka. Pan Marek ma... ................................................................. (1) Dzisiaj egzamin zdany za 1 razem w PORD Gdynia...Podziekowania dla Akademi... Daro.. Polecam Pana Krzysztofa Darskiego (1) Super instruktor z doskonałą wiedzą, świetnie się jeździło, wszystko idealnie... mm Pełne zadowolenie! 6+ (1) Rewelacja! Po dłuższej przerwie wróciłam na kurs. Praktyka zdana za pierwszym... Asia Magda - opinia (1) Naprawdę polecamam, szczególnie instruktora Marka Klimczaka. Bardzo miło się... Magda Polecam wszystkim przyszłym kierowcom ;) (1) Indywidualne podejście do kursanta, bardzo przystępne ceny. Weekendowy kurs... Ada Wiktoria Samonek - opinia (1) Szczeże bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy. Jestem bardzo zadowolona z... Wiktoria Samonek Super! (1) Egzamin na kategorię B zdany na luzie. Polecam instruktora Wojciecha... Marek Chmielewski Najlepsza szkoła w Gdyni! (1) Bez wątpliwości uważam że Akademia Prawa Jazdy to najlepsza szkoła, zdałam za... Ania Rewelacja (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy! :) Pracuje tam zespół miłych,... Misio Super szkoła (1) Jak najbardziej polecam tę szkołę, możlwość zaliczenia kursu teoretycznego,... Kacper Polecam! (1) Chciałabym wszystkim bardzo polecić Akademię Prawa Jazdy! Bardzo przystępna... Zosia Polecam! :) (1) Polecam serdecznie instruktora Wojtka Szyszkowskiego , jazdy mineły w bardzo... Kornelia Najlepsza szkoła! :) (1) Serdecznie polecam APJ, w szczególności pana instruktora Mariusza Sabisz -... Patrycja Weronika Koczur - opinia (1) Chciałabym bardzo polecić Pana Wojtka! Jest super instruktorem, który dba o... Weronika Koczur