Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Polecam! (1) W pełni polecam Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności instruktora Marka... JuliaW Polecam (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy. Miła i profesjonalna obsługa.... Kinga Polecam Pana Andrzeja Elmrycha (1) Jazdy z Panem Andrzejem były bardzo wartościowe. Jest wymagającym... Kamil
Polecam! (1) Zdecydowanie polecam Akademię Prawa Jazdy! Kurs ukończony bardzo szybko,... Kasia Polecam (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy, szczególnie Pana Adama Grubba, bardzo... Asia Gorąco polecam Akademię Prawa Jazdy!!! (1) Trafiam do Akademii Prawa Jazdy dzięki znajomym (za co im teraz bardzo... Magda Polecam Akademię ! (1) Dziękuje wszystkim pracownikom Akademii :) Szczególne podziękowania... Bogusława Polecam :) (1) Polecam w 10000 % Akademię Prawa Jazdy, między innymi dlatego że pracuje tam... Aleksandra Polecam!!! (1) Jak najbardziej polecam tę szkołę jazdy. Obsługa w biurze pierwsza klasa,... Sebastian Świetna szkoła (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, w szczególności p. Leszka Chudego.... Agnieszka Najlepsza szkoła w Gdyni (1) Z całego serca mogę polecić tą szkołę każdemu kto jeszcze się nie zdecydował.... Piotr Borówka .............Polecam............................................................... (1) Bardzo miła obsługa, wysoki poziom nauczania, cierpliwi i sympatyczni... terazjuzkierowca Gorąco polecam! (1) Szanowni Państwo, serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, która posiada dużą... Adam Karmazyn Bezstresowo, profesjonalnie i rzeczowo. (1) Do Akademii trafiłam z polecenia koleżanki. Uważam, że lepiej trafić nie... Natalia Szkoła godna polecenia- wybitny instruktor- Michał Ciepliński! (1) Do Akademii Prawa Jazdy trafiłem dość przypadkowo, jednakże nie wyobrażam... Marek Muńko Super szkoła !!! (1) Jestem kolejnym zadowolonym kursantem Pana Darskiego mimo ze nie udalo sie... czarny polecam (1) Atmosfera super, wszyscy sympatyczni, uśmiechnięci i pomocni, od pań w biurze... Justyna Polecam wybranie Akademii Prawa Jazdy (1) Bardzo ciekawe wykłady, obsługa biura również bardzo miła. Polecam... kiiiiko Wojciech Szyszkowski- najlepszy instruktor!!! (1) Pan Wojtek- nieoceniony instruktor, bardzo emocjonalnie zwiazany z sukcesami... Aga Świetne przygotowanie do bycia kierowcą (1) Z całego serca polecam pana Leszka Chudego, który przygotował mnie nie tylko... Kamila