Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Polecam ! (1) Polecam instruktora Wojciecha Szyszkowskiego.! Lepszego instruktora nie... Paulina Lepiej nie można trafić:) (1) Szczerze polecam Akademię Prawa Jazdy. Panie z biura bardzo pomocne i... Magda Polecam! (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy w Gdyni, a w szczególności pana Leszka Chudy.... Agata
Nata - opinia (1) Chciałabym bardzo gorąco polecić Akademie Prawa Jazdy a w szczególności... Nata Polecam Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności Pana Leszka (1) Bardzo długi czas walczyłam o poprawną jazdę autem. Nie wierzyłam w swoje... Alicja Polecam :) (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności najlepszego... Asia Kurs prawa jazdy na 6+ (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Instruktorzy z profesjonalnym podejściem... MM super szkola (1) zdecydowanie polecam! profesjonalne podejscie do kursanta, krotki czas... krawiec :) (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy! Pomimo wielu towarzyszących mi lęków... Marta kategoria B, kurs w APJ >>> POLECAM (1) :) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy jako profesjonalny i rzetelny... Izabela Polecam (1) Bardzo polecam APJ.W szczególności polecam Michała Cieplińskiego.To cierpliwy... Przemek Serdecznie dziękuję Panu Krzysztofowi Darskiemu (1) Po wielu przygodach w innych szkołach trafilem do APJ i Pana Darskiego, to... Łukasz Fenomenalnie! (1) Robiłem kategorie B mając B1. Zostałem świetnie przygotowany do egzaminu.... Julian Stachura Zdecydowanie najlepsza szkółka w Gdyni! (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, bardzo przyjazna atmosfera, a kurs... Agata Najlepsza szkoła w Gdyni! (1) Polecam Wszystkim Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności jazdy z Panem... Michał Polecam Akademię Prawa Jazdy w Gdyni (1) Serdecznie polecam APJ oraz instruktorów p.Krzysztofa Darskiego i... Agnieszka Polecam na 100% (1) To dzięki AJP mój egzamin zdałem "na luzie";) Polecam za faktycznie fachową... Zbyszek Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy!!! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem, a to wszystko zasługa Pana Krzysztofa... Jakub Egzamin? Żaden problem (1) Teoria w dwa weekendy świetny pomysł, szybciutko można przyswoić wiedzę... Świeżo upieczony kierowca Z całego serca POLECAM AKADEMIĘ PRAWA JAZDY (1) Cieszę się, że trafiłem na Pana Leszka Chudy, który przygotował mnie... Rafał