Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Zdałam za pierwszym razem (1) Z pomocą dwóch wspaniałych instruktorów: Michała Prażmo i Krzysztofa... Patrycja B Darek- zdane za 1 RAZEM!!!! (1) Polecam pana Marka Klimczaka pełen profesjonalizm, super instruktor,pełen... Dariusz Chutek Świetna szkoła (1) Bardzo fajna atmosfera podczas jazdy, konkretna obsługa biura, profesjonalny... Patrycja
Najlepsza szkoła w Gdyni (1) Bardzo polecam Akademię, a w szczególności Pana Marka Klimczaka, który... Kuba Polecam w 100%! (1) Moja przygoda z prawem jazdy zaczęła się 8 lat temu - wówczas trafiłam na... Marta Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy każdemu kto planuje rozpoczęcie kursu... Agnieszka 33 ZDECYDOWANIE POLECAM! (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy w Gdyni. Do szkoły trafiłam przeglądając opinie... Kinga Super (1) Wspaniale przygotowują do egzaminu, jak ktos szuka naprawde dobrej i... Ola Pan Krzysztof Darski ☺️☺️☺️ (1) Najlepszy instruktor ,pełen profesjonalizm, super człowiek pełen wiedzy którą... Agnieszka Polecam Akademię Prawa Jazdy !!!! (1) Serdecznie polecam każdej osobie, która się zastanawia nad wyborem szkółki -... ania :) Zdałem bez problemu jeżdżąc z Panem Darskim (1) Dziękuję calej APJ za przygotowanie do egzaminu. Jazdy z Panem Darskim to... mlody Za pierwszym :) (1) Polecam serdecznie , zdane za pierwszym dzięki Panu Michałowi Cieplińskiemu ,... Arek Wansel Polecam Pana DARSKIEGO !!! (1) Najlepszy instruktor z jakim miałam przyjemność jezdzic, pełen... kursnatka Idealnie ! (1) Gorąco polecam jako instruktora pana Leszka Chudego, pokazał mi jak... Karolina Szkoła na 6 (1) Polecam wszystkim szczególnie instruktora Leszka Chudego. Pozdrawia kursant... Paweł M Zdecydowanie polecam i zachęcam do skorzystania z oferty :) (1) Fantastyczne podejście do kursanta. Po kilkuletniej przerwie wróciłam do... Ania K. Polecam INSTRUKTORA! (1) Serdecznie polecam instruktora Michała Cieplińskiego , dzięki panu Michałowi... Bartek Wszystko idealnie (1) Bardzo miła atmosfera, wysoki poziom nauczania i elastyczne godziny jazd z... Witek Polecam z całego serca! (1) Przez cały okres szkolenia świetna atmosfera, ogromne wsparcie i wiara w... Julia Sternicka Najlepszy wybór (1) Do Akademii trafiłam z polecenia znajomych, którzy jednogłośnie polecili mi... Agata