Krzysztof Buchacz - ocena (1) Szybka i profesjonalna porada dbająca o klienta. Krzysztof Buchacz Mirek - opinia (1) Robią naprawdę dobre dywaniki samochodowe Zamówiłem sobie i żonie, jesteśmy... Mirek Michal P. - opinia (1) Jeśli chcesz rozpocząć swoją przygodę z detailingiem lub po prostu... Michal P.
Łukasz - opinia (1) Skorzystałem z usług 09-01 z moim starym Focusem i muszę pochwalić że obsługa... Łukasz Paweł - opinia (1) Zdecydowanie negatyw! Na trasie okazało się, że przepaliła mi się żarówka... Paweł Wymiana kół z oponami letnimi Opel Meriva B (2) Przyjechałem na wymianę kół z oponami letnimi wraz z regulacją czujników... Mikołaj Bardzo nieprzyjemna pani z kasy. (1) Dokonałem zakupu kleju do szyby ogrzewanej , który niestety okazał się... niezadowolony Wymiana opon i próba wymiana szpilek - beznadzieja (1) Panowie chyba dopiero uczą się na tym warsztacie wykonywać swoją robotę,... Pawel C. Patrycha - opinia (1) bardzo niemiła i nieprofesjonalna obsługa, reklamacje rozpatrywane są ponad 2... Patrycha Czuje sie oszukany (2) Zepsuly mi sie wycieraczki, przyjechalem umowic sie na sprawdzenie i... Maciej polecam (1) Od momentu otwarcia Norauta jeżdżę do nich, i nigdy się nie zawiodłam .... katarzyna Fachowo i rzetelnie (1) Wszystko wyjasnia, rzeczowo bez bicia piany.pomoga mimo nawalu.pracy o każdej... Tomasz Najlepszy sklep w Trójmieście! (1) Profesionalna obsługa, naprawdę znają się na rzeczy i zawsze chętnie doradzą.... Robert Pełen profesjonalizm (1) Sklep niedawno otwarty, ale tego Pana za ladą, to znam z poprzedniej firmy.... Michał K. Polecam ! (1) Przede wszystkim znakomita, profesjonalna obsługa, fachowe doradztwo. Do tego... Anna Polecam (1) Konkretnie, profesjonalnie. Dobre godziny otwarcia. Dobre ceny. Można płacić... Grzesiek Jeden z najlepszych sklepów! (1) Jeden z najlepszych sklepów z kosmetykami i akcesoriami do aut! Pan Radek to... Rafał Regeneracja rozrusznika (1) Nie polecam. Naprawa nie dość że nieskuteczna to wykonana z używanych części... Niezadowolony klient Nie polecam (1) Chamstwo i opóźnienia. Nie ma mowy na takie traktowanie klienta. Nie polecam.... Patrycja Super sklep (1) Witam. Asortyment i obsługa godna polecenia Marcin