FACHOWCY (1) RZECZOWI LUDZIE. ZNAJĄSIE NA FACHU, BARDZO DOBRY KONTAKT.POLECAM ŁUKASZ Polecam!!!!!! (1) Witam Na wstępie dodam, że obdzwoniłem kilka 3miejskich firm zajmujących się... Paweł psrtacze (1) Chcialem kupic alufelgi do mojego mercedesa poproszono mnie abym poczekal... kopfer
Stacje obsługi omijam z daleka! (1) Błędna diagnoza, czy perfidne oszustwo?...raczej to drugie! Panowie ze stacji... Maja Bardzo zła organizacja i obługa klienta (2) Byłem umówiony na wymianę opon na godzinę 13.00. Przybyłem punktualnie.... Tomasz miszka motocyklista - opinia (2) LARSSON Polska-gwarancja czy jej brak W roku 2013 klient zlecił w jednym z... miszka motocyklista Nie rozumiem Was poniżej (1) Od polstartera biorę od lat. Oprócz drobnych wpadek (każdej firmie się... Wiesław Brak szacunku dla klienta (1) Wczoraj skorzystałem z oferty promocyjnej na wymianę oleju z filtrem gratis... czarny regeneracja rozrusznika (2) W Transporterze zregenerowany solidnie dla tego teraz też zdecydowałem się na... Ziemowit Przyciemnianie szyb w samochodzie (2) Strona internetowa robi wrażenie, kontakt telefoniczny z właścicielem dobry.... Artur Zgroza i przerażenie... (2) Nie dość iż skasowali za napełnienie Klimatyzacji, która nie chłodzi,... Michał Partacze (1) Ceny bardzo wysokie, odgrzybianie klimatyzacji metodą tradycyjną kosztuje co... tomek Obsługa (5) Witam, nie potrafiłem zostać obojętny na sytuacje, która mnie spotkała w... Marek GXR UWAGA NA FIRMĘ POLSTARTER (1) Zamówiłem alternator, który okazał się niesprawny - twierdzą, ze mechanik nie... Wojciech Dłuuuuuuugo! (8) Wymiana oleju trwała 1,5 godziny!!! Już więcej nie skorzystam z super... Miśkolinka Polecam (1) Zleciłem w firmie Artfolplus we Wrzeszczu przyciemnienie szyb w Nisanie Note.... Adam Beznadzieja i kłamstwo (2) W rozmowie telefonicznej dowiedziałem się że interesujących mnie opon nie... Paweł Profesionalna obsługa i najlepsza oferta! (1) Witam Jak zwykle wybrałem się na zakupy oponek do Norauto. Ofertą i... kojot999 Nie polecam (1) Nie polecam sklepu jak i warsztatu. Problemy z reklamacją, pracownicy... Dawid Profesjonalna obsługa (1) Wszystko tak jak powinno byc - polecam Marek Rz.