Duży Asortyment (1) Tanio i duży asortyment części. LM AKUMULATOR (1) MILA I FACHOWA OBSŁUGA DAREK Polecam każdemu Norauto!!! (1) Byłem ostatnio tj.05.01.2014r w Norauto na wymianie tarcz oraz klocków... waldi
Wymiana oleju i zawieszenia (1) W dniu dzisiejszym wymienialem i ustawialem zbieznosc , Szybka obsluga, bez... Piotr scenic Bardzo Bardzo żle (3) Byłem na wymianie i wyważeniu kół. Po odbierze auta i wyjechaniu na obwodnicę... volvo v70 Oszuści (1) Wybrałem ze sklepu internetowego artykuł - zapłaciłem i dostałem numer... Robert Żenująca obsluga (1) Umowiłem się z wyprzedzeniem na konkretną godzinę na wymianę opon. Po... nrm Firma nie istnieje. Brak kontaktu. (2) Witam, Zamowielm w tej firmie komplet dywanikow do samochodu. Towar i... G Doti - opinia (3) Dzięki tej firmie straciłam 400zł.Na ich alternatorze moje auto pojeździło... Doti rewelacja! (1) Moim zdaniem bardzo solidnie i fachowo. Oby więcej takich zakładów i... Tomasz polecam (1) najtańsi w mieście nie są ale robotę robią dobrą, od kilku lat regenerują... Jacek Korzeń moja opinia (1) Mój alternator był tam regenerowany przy 70 tys km, w innym warsztacie... Jurek Kobiełka PEŁEN PROFESJONALIZM!!!!!!!!!!!! Dobra cena!!!! (1) Witam :) szyby przyciemnione wzorowo fachowiec pełną gębą robię tam już... Tomasz Jestem zadowolony (1) Kupowałem u nich Lampy przednie do Kia Ceed, Ceny części zamiennych bardzo... Krzysiek polecam z czystym sumieniem (1) Jestem kobietą i chciałam przyciemnić tylne szyby w aucie, żeby nie... young mum Tylko o obsludze... (1) ...bo dalszych "walorow" Norauto nie mialem szczescia poznac. Po wejsciu... seba Aga - opinia (2) Zakupiony Akumulator z dojazdem byl 30% drozszy od tego samego gdziekolwiek... Aga Szybko i fachowo (1) Wczoraj wymieniałem akumulator w moim fordzie. Pan miły, wszystko spokojnie... Artur alternator (1) Pan mechanik wymienił co trzeba w moim alternatorze, doradzając przy tym... Jagoda Solidny zakład (1) Szybko i sprawnie, moim zdaniem niedrogo jak za dojazd do klienta i to, co... RemekGdansk