"Miła obsługa" (1) Witam. Planowałem zrobić zakupy w filii Gdańskiej, ale obsługa sklepu ( potem... krzysiek pełen profesjonalizm (1) Opracowana technologia, narzędzia profesjonalne, szybko czysto i solidnie.... cotynato podejscie do klienta jak sprzed 20 lat (5) To byla trzecia i ostatnia moja wizyta w tym sklepie. wczoraj wybralismy sie... Elka
Nie korzystać z Norauto. (4) Obsługa bezczelna i jakość obsługi marna.Kupiłem i wymieniałem opony i żebym... Krzysiek szybko i kulturalnie (1) 5 szyb ford focus 90 minut, czysto, sprawnie i szybko. Efekt bdb. polecam jak... michał Brak dbałości o klienta (4) Umówiłem się 2 dni wcześniej na zmianę opon letnie-> zimowe na godzinę 14.... maverick85@wp.pl Mariusz - opinia (2) Cena uzgodniona przed usługą była oczywiście dużo zaniżona niż jak się... Mariusz stanowczo odradzam (2) robią bardzo szybko i bardzo niedokładnie. wymieniałem olej silnikowy w oplu... wojt Amatorzy - czytaj niżej: (3) Serwis Norauto już po raz 2gi i ostatni miał możliwość pokazania swojej... Robert Leszcz naciagaja (1) witam dołączę się do opinii innych użytkowników tego forum ten warsztat jest... miter obsługa (1) fatalna obsługa, opieszałość, lenistwo, nie polecam jest konkurencja jeszcze... Piotr P Rewelacja, (1) Znalazłem ich na trójmiasto.pl zadzwoniłem pojechałem załatwiłem bez... Bartek Prawda jest jedna (1) Prawda jest jedna, ile warsztatow tyle opinii, zadowolony klient tu nie... fakty pracuja tam ludzie ktorzy nie maja zielonego pojecia o swojej pracy!!! (2) stanowczo odradzam!!! pojechałam na przegląd klimatyzacji ponieważ przy... magda całkowita porażka (2) Nie polecam. Do serwisu wybrałam się pierwszy raz i mogę powiedzieć, iż był... ... nie polecam (3) dzwonie od rana i dodzwonic sie nie moge ... chyba klada ... na klijenta za... d odradzam! (4) Firma oszukuje klienta sloganem:"montaz opon gratis",gdyz nie dodaje ze za... Janusz Kierownictwo Norauto - jak się nie podoba było trzeba jechać gdzie indziej. (3) Ceny podawane przed usługą mają się nijak do faktycznej ceny. Cena usługi... Maciej najgorszy warsztat w Trójmieście (3) Pomimo tego że już raz miałem nieprzyjemność skorzystania z ich wątpliwej... kierowca Skody masakra (2) Obsługa naburmuszona i niekompetentna. Mój produkt zgłoszony i zabrany przez... miki