Marek - opinia (1) Polecam , duży wybór, dobre ceny, obsługa ok Marek Robert - opinia (1) Kolejny raz mam możliwość kupować tu akumulator :) szybko i miło Robert Maja - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam MotoCar! Pan udzielił mi fachowej - a przede... Maja
Karolina W. - opinia (1) Polecam! Do punktu trafiłam przypadkiem, gdyż auto zaczęło szwankować przy... Karolina W. Bardzo porządny sklep (2) Sklep odwiedziłem kilka miesięcy temu gdy stara bateria padła. Wybrałem firmę... plp Marzena - opinia (1) Fachowa pomoc! Trafiłam do sklepu kilka dni po otwarciu i zaskoczył mnie... Marzena Szybko, sprawnie i fachowo. (1) Po rozmowie telefonicznej i zamówieniu odpowiedniego akumulatora Pan... Bartek Polecam (1) Obsługa oraz wybór na najwyższym poziomie. Bardzo dobbre podejscie w... Przemek Mega (1) Miła obsługa, Panowie wiedzą co i jak. Wszystko przebiegało szybko i... JANEK Polecam (1) Polecam!!! Przyjechałem w zamiarem kupna akumulatora znalezionego na... Tadeusz Gorąco polecam (1) Jestem zachwycona tym miejscem. Przyjechałam wymienić akumulator. Pracujący... Dorota super (2) mama pojechała, bo akumulator szwankuje, pan po sprawdzeniu pojemności... Ewka Naprawdę polecam (1) Szybko, sprawnie. Bez wciskania najdroższego, byle sprzedać. POLECAM martroj Najlepsza firma (1) Firma jakich mało - rano okazało się, że akumulator w moim samochodzie jest... Beata Profesjonalnie! (1) Panowie pracujący w Centrum Akumulatorów znają się na swoim fachu. To nie są... Jacek Zdecydowanie polecam (1) Polecam każdemu kto ma problem z akumulatorem lub tak mu się wydaje. To... Gustaw Rewelacja! (1) Jestem bardzo zadowolony! Poziom obsługi, wiedza i doświadczenie na... Kierowca Alfa 156 (1) Niestety na miejscu nie zastałem akumulatora, który wybrałem wcześniej z... Zygmunt J. POLECAM w nagłych sytuacjach !!!! (1) Takich firm już dzisiaj jest mało. Kierowca był w Gdańsku, padł mu w aucie... speedriver nora (1) "Pan poczeka w samochodzie, zawołam pana" Chcę obejrzeć asortyment: "a to pan... kierowca Hyundaia Coupe