Max - ocena (1) Bardzo szybka i fachowa obsługa. Polecam! Max Janina - ocena (1) Wymiana akumulatora na nowy bez dodatkowych opłat za wymianę. Przemiły... Janina Mirosław - ocena (1) Bardzo dobra obsługa. Polecam Mirosław
wando - ocena (1) Niestety rutyna czasami daje o sobie znać. Stary akumulator sprawdzony przed... wando Janek - ocena (1) Profesjonalna i miła obsługa. Duży asortyment akumulatorów. Konkurencyjne... Janek Jerzy Smoliński Ford S max - ocena (1) Profesjonalna i fachowa obsługa. To już mój drugi zakup akumulatora w tym... Jerzy Smoliński Ford S max Tomczyk - ocena (1) Pełny profesjonalizm. Panowie dobrali za darmo wymienili i ceny mają... Tomczyk DeKaGdynia - ocena (1) Przemiła, profesjonalna obsługa. Szybko, sprawnie dobrany i wymieniony... DeKaGdynia MK - ocena (1) Polecam. Fachowy sprzedawca zna się na każdym typie akumulatorów i można dużo... MK Maciek - ocena (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Maciek Adam - opinia (1) Super sklep, fachowa obsługa, najniższe ceny w trójmieście Adam Andrzej - opinia (1) Brak doświadczenia,chłopcy wzięli się za coś do czego nie mają... Andrzej Rafal - opinia (1) Bardzo miła obsługa.wszystko mają co potrzeba.pan z obsługi we wszystkim... Rafal Bartosz S. - opinia (1) Fachowa pomoc... Szybko pomogli ogarnąć nam aku podczas wyjazdu do ich... Bartosz S. Marek W. - opinia (1) Dobra i fachową pomoc w doborze akumulatora. Przetestowali mi akumulator i... Marek W. Dominik - opinia (1) Polecam :) obsługa sprawna, przed wymiana sprawdzono stan starej baterii i... Dominik Bławatek - opinia (1) W poprzednim aucie też wymieniałam tu akumulator. Pełna profeska, super ceny,... Bławatek Darios - opinia (1) Super wybór i obsługa na najwyższym poziomie Darios Marek - opinia (1) Miła i pomocna obsługa, szybka a co najważniejsze sprawna wymiana... Marek Bogdan-Golf 5 - opinia (1) Profesjonalizm,wysoka kultura,osobista.szybko,sprawnie,Tak trzymac !!!! Bogdan-Golf 5