nora (1) "Pan poczeka w samochodzie, zawołam pana" Chcę obejrzeć asortyment: "a to pan... kierowca Hyundaia Coupe Tak jak powinno być. (1) Kierując się innymi opiniami na Trójmieście zajechałem do Centrum... Marcin Jest Dobrze (1) szybko fachowo i bez zbędnych komentarzy. padł mi akumulator, życie... tyle... Rkus Van Doren
Polecam (1) Duzy wybór dobra obsługa polecam . Wlodek Ekspertyza akumulatora (1) Bardzo miła obsługa. Problem z moim akumulatorem wyjaśnili bardzo szybko,... kh44876 Nie polecam! (3) Uwaga! Akumulatory droższy na miejscu niż na ich stronie o 30-50 zł.... bolek1899 Polecam! Dobra firma (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Akumulator kupiony i wymieniony na... Tomek polecam w ciemno. (1) Asortyment duży,ceny przystępne,obsługa profesjonalna.Bez życzenia sprawdzono... T.Panek Bardzo polecam! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep. Szeroki wybór akumulatorów.... Tomek Super ! (1) szybko, sprawnie i fachowo :-) Peugeot Przychylność wobec klienta + profesjonalizm (1) Kompetentna i przychylna klientowi obsługa wraz z szerokim asortymentem... Magdalena P. prawdziwe centrum akumulatorow (1) Jedyne miejsce gdzie zawsze od ręki dostaje przedziwne akumulatory 6v. Polecam Tomek polecam (1) duży wybór akumulatorow na miejscu, sprawdzaja stan starego akumulatora,... jasió Ładowanie akumulatora-beznadziejne-brak wiedzy (2) Oddałem akumulator do ładowania-nie wiem jakim cudem można tak naładować,że... Mirek Najlepszy fachowiec w Gdańsku (1) Pełen profesjonalizm i świetne podejście do klienta. Można za darmo sprawdzić... Marcin Łabczyński Zadowolony klient (1) Bardzo duży wybór, fachowe doradztwo, montaż w cenie. Polecam HONDA Piastowska155 (1) Pełen profesjonalizm. Za montaż i zmierzony prąd ładowania nie zapłaciłem,... Piotr Klasa sklep, polecam - dobre ceny akumulatorów (1) Zdecydowanie polecam - poszukiwałem konkretnego modelu, którego akurat tego... Szymon Super (1) Super fachowa wiedza. Katalog motocyklowy na pamiec . Moj trzeci akumulator... Suzuki martin Krzysztof - opinia (1) Polecam wszystkim sklep na Piastowskiej. Miły sprzedawca pomoże w doborze... Krzysztof