Wielki pozytyw (2) Rok temu kupilem uzywany samochod .Od samego poczatku mialem problemu z aku... adrian Problem z akumulatorem podjedz na Czarna ... (1) Panowie znaja sie, mają czym i wiedzą co sprawdzić, nie jak "fachowiec z... Marek Super Firma (1) Profesjonalna obsluga i doradztwo przy wyborze akumulatora. Szybki montaz na... basia
Bardzo polecam:) (1) W ubiegłym tygodniu miałam przyjemność skorzystać z obsługi w tym Centrum... Maria Akumulator marki tuborg (2) Kupiłem u nich akumulator marki tuborg, mam go już 3 rok i spisuje się... JanB BMW X3 (1) Właściwie można tylko chwalić. Pomimo, że nie byłem zdecydowany i troszkę... Piotr Fachowcy (1) Byłem mile zaskoczony fachową i uprzejmą obsługą. Ceny normalne. Naprawdę... klient bardzo polecam (1) Bardzo polecam. Dostałem u Panów z Czarnej akumulator specjalistyczny... pt cruiser Poprostu wspanialy sklep dla akumulatorow (1) Szybka i skuteczna obsluga, sprzedawca doradzil wybor, lepszy niz taki jaki... WD Patryk - opinia (1) Profesjonalny i fachowy sklep. Szybka diagnoza przyczyny niedzialania... Patryk Wszystko na 6! (1) Szybko, sprawnie, fachowo. Mat super (1) Panowie z Czarnej dobrali odpowiedni akumulator ,zamontowali i sprawdzili... Pilos Najlepszy serwis w Trojmieście (1) Znakomity kontakt telefoniczny ,następnie sprawna i profesjonalna obsługa. mak mistrzostwo (1) "Szóstak" i tyle. Mały punkt na Morenie, ale łatwo znaleźć. Pan obsługujący... Tomek Polecam (1) Profesjonalnie, szybko, niedrogo - czego chciec wiecej?? Tom