Polecam (1) Bardzo polecam. Obsługa miła i jakość usługi na bardzo dobrym poziomie. Cena... Karolina Bardzo Dobra firma (1) Bardzo dużo jeżdżę po świecie i jeszcze nigdy nie miałem przyjemności spotkać... Piotrek10185 Pełen profesjonalizm (1) Szef poprosił mnie o zorganizowanie wycieczki integracyjnej dla pracowników.... Ewelina C.P.
Rewelacja! (1) Jestem bardzo zadowolona z firmy "Albatros"! Serdecznie ją polecam! Miałam... Małgorzata super firma (1) Firma działa uczciwie i gwarantuje bezpieczeństwo, jak i komfort jazdy.... Kamila O. Serdecznie Polecam (1) Serdecznie polecam firmę Albatros Travel. Miła obsługa. Fajne autokary. Super... Krzysztof z Gdańska Super (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi i polecam bo warto Derek Maniek (1) Polecam przewoźnika :) solidna firma :) Maniek Świetnie (1) Świetna obsługa, komfortowo i szybko. Cenowo przebijają wszystkie inne... Zadowolony Albatros wynajem to profesjonalna firma (1) Jestem bardzo zadowolona, Panowie z firmy bardzo rzetelni i z niesamowitym... Kinga Misztalska Super (1) Świetna oferta i obsługa, warto! yuki Polecam z czystym sumieniem! (1) Zdecydowanie polecam firmę Albatros Travel. Współpracuję z tą firmą już jakiś... Ela Mor Auta osobowe (1) Z czystym sumieniem polecam firmę innym klientom auta zadbane obsługa bardzo... Wojtek9596 Polecam (1) Polecam firmę Albatros Travel. Duża oferta lulsusowych autokarów, busów i... Kinga Polecam (1) Dobrej jakości auta, sprawni kierowcy oraz obsługa na najwyższym poziomie.... MonikaSz. Przewozy autokarowe (1) Korzystając z usług przewozów autokarowych spotkały mnie same przyjemności.... Lidia Antosiewicz Polecam (1) Polecam jak najbardziej ta firme, szybkie dogadanie szczegółów miła i... Malwina Przewóz gości weselnych (1) Bardzo dobra Ewa Berg Profesjonalna obsługa (1) Dobrej jakości auta, sprawni kierowcy oraz obsługa na najwyższym poziomie.... Dawid Polecam! (1) Serdecznie polecam firmę ze względu na terminowość oraz komfort jazdy. Firma... NS