Agata - opinia (1) Polecam! Korzystałam już kilkukrotnie z usług tej firmy i jestem bardzo... Agata Agencja eventowa event play sp. z o.o. - opinia (1) Super kontakt i profesjonalna obsługa. Autobusy czyste, kierowca przemiły.... Agencja eventowa event play sp. Przedszkole nr 18 - opinia (2) Skorzystaliśmy z usług Firmy Albatros Travel do przewozu naszych 125... Przedszkole nr 18
Przedszkole nr 11 "Pod Kasztanami" - opinia (1) Od wielu lat korzystamy z usług firmy. Jeździmy z dziećmi i pracownikami.... Przedszkole nr 11 "Pod Kasztanam Przedszkole 32 (1) Firma godna polecenia. Wszystko na czas, zgodnie z umową i bezpiecznie. Przedszkole 32 Świetna firma (1) Chciałabym pochwalić powyższą firmę, ma najlepsze usługi w trójmieście. Ceny... Sylwia Polecam! (1) Gorąco polecam firmę Albatros Travel. Bogata oferta, dostosowana do potrzeb... Gosia7 Profesjonalizm. (1) O firmie Albatros Travel można powiedzieć jedno - fachowcy i profesjonaliści.... Martyna przewozy autokarowe (1) polecam, profesjonalna firma. Dojazd na czas, kierowca robi przerwy na... hanna Fantastycznie (1) Komfort podróżowania luksus! Jestem bardzo zadowolona :) GemMa Super Osobówki! (1) Miałam okazję wsółpracować z tą firmą. Jestem bardzo zadowolona i polecam... JoannaK Świetna usługa (1) Polecam. Autokar był w idealnym stanie, wygodny i przede wszystkim nie za... Lila Profesjonalnie (1) Podróżowanie z państwem to bardzo miłe przeżycie.Polecam. izak Opinia (1) Polecam z całego serca tą firmę! Mają świetną ofertę wynajmu autokarów.... Jolanta Rewelacja! (1) Jedna z najlepszych firm! Można bez problemu przewozić dzieci na kolonie oraz... MMGamesYT Polecam (1) Pełen profesjonalizm, szybka obsługa. Gorąco polecam. Magdalena lubelskie Przewozy autokarowe (1) Firma solidna, rzetelna, posiadająca bogatą ofertę wynajmu autokarów i... Anna R. Bezpieczeńswo (1) Bezpieczeństwo to podstawa, dlatego z czystym sumieniem polecam tą firmę.... Oliwia1990 Mercedes Sprinter 519 VIP (1) Wynajęty bus na okazję wieczoru kawalerskiego kolegi . Skóra i ciemne szyby... Sebastian Szalski Polecam (1) Chcialam bardzo polecic firme przewozowa. Korzystajac z ich uslug spotkalam... Kul Syl