Świetna firma! (1) Bardzo wygodne autokary, niezwykle uprzejmi kierowcy i przede wszystkim... michhall32 Super oferta (1) Swietna oferta. Polecam w przyszlosci :) Kitie polecam (1) Byliśmy z dzieciakami z przedszkola na wycieczce w Wieliczce i Krakowie :)... daria boroń
Wygodnie, szybko, profesjonalnie (1) Nie przepadam za podróżą autokarami, ale muszę przyznać, że byłam bardzo... Misia007 Luksus i luksus (1) Zarówno obsługa, jak i dostarczane pojazdy stoją na najwyższym możliwym... Krzysiek Albatros Trawel Gdynia wynajem (1) Witam Polecam firme Albatros Travel mają duży wybór w wypożyczalni busów,aut... Elzbieta Muciek Świetne biuro podróży. Polecam (1) Pragnę polecił usługi owego biura podróży. Mają świetne oferty last minute... Cyprian Zdecydowanie Polecam (1) Witam Jakiś czas temu korzystałem z waszych usług i jestem bardzo zadowolony... Mateusz Serdecznie polecam usługi firmy Albatros Travel! (1) Potrzebowałem wynajęcia 21-osobowego busa dla mojej drużyny piłkarskiej i w... Cezary warto;)!! (1) To najlepsze biuro podróży jakie kiedykolwiek widziałam,korzystne ceny,miły... justynka1994 Albatros Travel Idealne wakacje (1) Firma dzięki której wyjechałem na wymarzone wakacje Na Teneryfe . Od... janikrakow Albatros travel (1) Ostatnio wróciłem do mojego rodzinnego gdańska, ponieważ przyleciałem do... lordszczur Polecam (1) Bardzo dobra firma, autokary na bardzo wysokim poziomie, zapewniają super... AnnaK Profesjonalne podejście do klienta (1) Pełna kultura, samochód wysokiej klasy, wszystko bez zarzutu, polecam. Artur Polecam (1) Bardzo miły kierowca zadbał o bezpieczną jazdę, cała wycieczka przebiegła... Marta