Zdecydowanie polecam (1) To co najważniejsze a więc flota dostępnych pojazdów prezentuje naprawdę... Danny90 Cudo przewozy najlepsze ever (1) Przewozy hmm jedyne w swoim rodzaju Miła atmosfera idealnie komponuje się z... Weronika polecam wszystkim bardzo serdecznie (1) byłam, skorzystałam i jestem bardzo zadowolona Ilona
Serdecznie Polecam (1) Wszystkim polecam tą wspaniała i wiarygodną firmę. Autokary nowoczesne i... Jagutka Przewozy autokarowe Albatros Travel (1) Godna polecenia firma. Nowoczesne, zadbane, komfortowe autokary. Mili,... Doris Super !! (1) Jestem bardzo zadowolona . Autokary nowoczesne , cena wypożyczenia bardzo... Magdalena22 Polecam (1) Z Ręką na serduchu polecam jak najbardziej ;) Czysto bezpiecznie ;) Ania Najlepsza firma przewozowa w Trójmieście (1) Serdecznie polecam Albatros Travel z Gdyni. Autokary nowe, czyste i... JohnySopot Tak powinno być wszędzie (1) Firma posiada szeroką i komfortową gamę taboru każde wymagania indywidualne i... ARKADIUSZ DRABEK punktualność .poziom obsługi w firmie Albatros (1) Wysokiej klasy autokar ,który podjechał na czas , bardzo miła obsługa i ważne... Paulina Bardzo polecam (1) Serdecznie polecam Albatros Travel z Gdyni. Autokary nowe, czyste i zadbane.... Beata W Super sprawa rzetelna firma godna polecenia (1) polecam tą firmę, świetny tabor bez zarzutu obsługa. Wysoki poziom obsługi. GOŚC PODRÓŻUJ BEZPIECZNIE PO TRÓJMIEŚCIE (1) Podróżuj bezpiecznie po Trójmieście. Polecam ten transport. Jak będę ponownie... bunia Pielgrzymka (1) Bardzo dobry autokar i wspaniały kierowca, uczynny ,punktualny. Obsługa na... Stanisław Super przejazd (1) Miałam bardzo fajną podróż dzięki Albatros Travel. Krótki czas przejazdu w... Małgorzata P Wynajem luksusowych autokarów (1) Polecam z czystym sumieniem firmę Albatros Travel. Firma ta była... Tomek2205 Jestem naprawdę zadowolona, że wybrałam tę firmę. (1) Firma jest naprawdę godna polecenia. Autokary maja wysoki standard, podróż... asiar Polecam! (1) Organizowaliśmy wraz z firmą wyjazd integracyjny i zwróciliśmy się o ofertę... annag Opinia o firmie Albatros Travel z Gdyni (1) Firma jest bardzo solidna i rzetelna. Kierowcy są bardzo punktualni. Autokary... anita4321 Polecam !!! (1) Bar­dzo pole­cam tą firmę!!! Byłam ze zna­jo­mymi na wycieczce ich... Justi18