polecam gorąco (1) Od trzech lat szukałam lekarza, który pomoże w dusznościach synkowi. Byłam u... Anna a ja nie polecam (3) Zrobić testy i badania, z których będzie wynikało na co pacjent jest... ja wizyta (1) niestety wielkie zawiedzenie myślałam że będzie więcej czasu wizyta bardziej... matka
Pełen profesjonalizm (1) Wielokrotnie korzystałem z usług Pani doktor. Za każdym razem spotkałem się z... Mir swietny lekarz. (1) pani doktor to bardzo mila i kompetentna osoba. szczerze polecam.bardzo dobre... zancia Wakacje z pylkami ale bez alergiiiiii (3) Chciałem polecić Doktora Mincewicza i jednocześnie podziękować za... Michal Polecam Dr Mincewicza (2) Doskonały lekarz, rzeczowy, świetny diagnosta. Jeżeli będziecie potrzebować... r nina - opinia (1) Cóż. Fajnie jest obsmarować komuś tyłek bez większej odpowiedzialności! Skoro... nina Marta Ł. - opinia (2) Mila i kompetentna lekarka, zainteresowana pacjentem. Marta Ł. Wojciech Suchecki - opinia (1) Moja córka lat 12, co miesiąc dostawała antybiotyki a lekarze, do których... Wojciech Suchecki alergolog-przyjaciel futrzaków (2) Dziewczyny mam ogromną prośbę. Moj mąz jest uczulony na kotka, mamy ja juz... foowo Konrad Wielki (1) Swietny lekarz i konkretny.Trafnie stawia diagnoze i potrafi naprawde... wiking polecam - dzieki doktorowi przetrwalem wakacje (1) Witam wszystkich wreszcie jakiś normalny i kompetentny lekarz, zacząłem... Jan Nowak tragiczna obsługa pacjenta (2) pomimo pozostawienia telefonu kontaktowego nikt nie raczył mnie poinformować... A polecam zdecydowanie! (1) Pani doktor bardzo wnikliwie przeprowadza wywiad i bada dziecko, poświęca... mama Polecam dr Mincewicza (1) Dr Mincewicz wykazał się bardzo profesjonalnym podejściem do mnie i mojej... Pacjentka Bardzo dobry specjalista, od razu zdiagnozował prawidłowo chorobę! (2) Bardzo dobry specjalista, od razu zdiagnozował prawidłowo chorobę! Moj synek... Aneta polecam Panią doktor (1) empatyczna,kompetentna,indywidualne podejście do pacjenta Jola TRAGEDIA!! (3) Trafiłam z 12 letnim syenm do Derma-Alu z racji tego iż mieszkam niedaleko.Na... Jola wiedza (1) Lekarz o dużej wiedzy. Miły. Taktowny. Oczytany w nieżącej literaturze. szesz