:) (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Polecam wszystkim catsidi Dana - opinia (1) Witam - byłam dziś u doktora Mincewicza z moją córą i muszę stwierdzić, że... Dana Nareszcie lekarz, który wie o co chodzi (1) Szanowni Państwo - przyznam,że bardzo irytują mnie opinie pacjentów... Zbigniew
Polecam (1) Byłem w zeszłym tygodniu z moim 6 letnim synem na kolejnej wizycie i dalej... Witek godny polecenia - jeżeli chcesz wygrać z alergią (1) Tylko dzięki ogromnej wiedzy medycznej i intuicji doktora Mincewicza jestem w... Raf Wreszcie prawdziwy lekarz z powołania!!!! (1) Chciałam wszystkim polecić panią doktor Wołowską. Cudowne podejście do... Agnieszka Kuczkowska bardzo dobra pani alergolog POLECAM (1) Chcicałabym podziękować za tak dobre określenie co jest z moją 13 miesięczną... kamila strzelczyk Chaos, brak kompetencji i zerowanie na ludzkim nieszczesciu! (2) Przychodni tej nie polecam pod kazdym wzgledem. Wizyta na godzine 17:00... Magdalena zbyt szybko (1) Szybko, byle jak ale za konkretną cenę. Bez diagnozy.Jedyne co trwało to... Iwona pomozcie (1) pani doktor leczyla mi synka w szpitalu i super podejscie do dzieci,bardzo... kasia Szczerze polecam ! (1) Od wielu miesięcy borykałem się z poważnymi problemami alergologicznymi.... Jakub Elżbieta Baranowska - opinia (1) Mezoterapia to działa!!! Robiłam sobie mezoterapię skóry głowy. Miałam... Elżbieta Baranowska Adam Witkowski - opinia (1) Polecam! Korzystałem z porady u dr Jasiel-Walikowskiej. Nowa pani doktor w... Adam Witkowski Jak na pierwszy kontakt z taką poradnią to SUPER! (2) Uważam że bardzo fachowa i miła obsługa ze strony lekarzy i personelu... Klemens MOJE SPOSTRZEŻENIA (3) Witam! Jeżdzę tam z synem od roku i uważam, że jak na nasze polskie warunki,... Beata z Ludwikiem z Bytowa Mazl_tow - opinia (1) Bardzo symaptyczna, kompetentna Pani Doktor. Mazl_tow nie polecam (2) niestety poza utratą sporej ilości pieniędzy i wielu onbietnic efekt jaki... astamtyk polecam!!!! (1) Bardzo dobry pediatra, zawraca uwagę na rzeczy, na których inni lekarze nawet... MW mieszane uczucia (1) Do jakości leczenia i wiedzy doktora nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Cała... raB Gosia - opinia (1) Polecam tą panią doktor jest miła i uprzejma,adiagnozowała u mojego synka... Gosia