Katarzyna - ocena (1) Jesteśmy bardzo wdzięczni dr Bożenie Kujawskiej-Kapiszka za pomoc naszemu... Katarzyna Molly Dawidow - ocena (1) Dr. Brzozowska saw me on short notice and was very thorough in her... Molly Dawidow Iwona - ocena (1) Pani doktor wspaniała, pełna empatii a przede wszystkim profesjonalizmu w... Iwona
Katarzyna - opinia (1) Od kilku lat chodzę z dziećmi do Pani Doktor. Sympatyczna i ciepła osoba,... Katarzyna Alergolog (1) Niestety, lekarze przypisują wszystkie objawy alergii, a może by tak sięgnąć... Joanna Wspaniały specjalista i diagnosta! (1) Witam ! Od 4 lat biegam z synem po poradniach , lekarzach specjalistach ,... Olaf z mamą Polecam super fachowcy (1) Polecam doktorów z tej poradni. Byłem tu u alergologa i endokrynologa, dużo... Zbyszek dziekuję i polecam (1) Wszystkim chorym, którzy cierpią na otyłość, niedoczynność tarczycy polecam... Anna bardzo dziękuję i polecam (1) Bardzo dziękuję endokrynologowi z Alermedici za poświęcony czas, wysłuchanie... Jan polecam (1) Polecam leczenie w Alermedica, mają wiele testów, czasu dla chorych atmosfera... Jacek najlepszy fachowiec od alergii pokarmowej (1) Od wielu lat borykam się z problemem alergii pokarmowej. Pani Dr Marta jako... Jan bardzo dziękuję (1) Zmagałem się z dziwnymi objawami, które były zagadka dla kilku lekarzy.... koszen OK (1) Wizyta przebiegła bez zarzutów. Jestem zadowolony. Z.B. Magda - opinia (1) U Doktora Niedoszytko leczyłam się wcześniej w innym miejscu, więc wiedziałam... Magda Zdecydowanie odradzam (2) Jestem bardzo niezadowolona i rozczarowana współpracą z Alermedicą.... Magdalena Godny polecenia (2) Do tej pory nie mieliśmy szczęścia do laryngologów a ten gabinet znalazłam... Katarzyna Polecam doktora Grzegorza Mincewicza (1) Bardzo mało jest lekarzy, którzy oprócz wiedzy i kompetencji mają również... Rafał bardzo dobra obsługa klienta i fachowość (1) Generalnie mam słabe opinie o służbie zdrowia. Ale dziś bardzo pozytywnie... Seweryn Stanowczo nie polecam (2) Stanowczo odradzam wizytę u dr Mincewicza. Wizyta z małym dzieckiem trwała ok... pacjent Miło i sympatycznie (1) Wszystko super - serdecznie polecam! Testy zrobione na miejscu, miło i... Iza